Rozjíždíme TV kampaň: Mysli na své starší já!

1. 2. 2022 | Vstoupit do diskuze

Dneškem startujeme naši dvouměsíční televizní kampaň, kterou jsme připravili k letošnímu 15. výročí Partners. Spoty jsme vytvořili ve spolupráci s agenturou Videolabel, Petrem Kolečkem a režisérem Petrem Němečkem. Tématem je bohatá penze!

Rozjíždíme TV kampaň: Mysli na své starší já!

Filozofií Partners je dokonalá finanční služba, která zahrnuje také vytvoření dostatečné finanční rezervy na stáří. S její přípravou by lidé měli začít co nejdříve, protože státní důchody na udržení kvality života už jen stěží stačí a do budoucna bude situace ještě složitější. Mnoho Čechů i nadále důvěřuje hlavně tradičnímu spoření, jenže tuto cestu dnes komplikuje stále rostoucí inflace, která aktuálně dosahuje už 7 % – z každé tisícikoruny tak ukrojí 70 korun. Tradiční spořicí produkty inflaci překonat nedokážou. „Lidé by měli peníze přesunout z bankovních a spořicích účtů do investičních portfolií, protože vhodné investice umí inflaci překonat,“ říká Petr Borkovec. 

Češi si zaslouží bohatou penzi
Na toto palčivé společenské téma jsme se rozhodli upozornit kampaní, ve které říkame: „Mysli na své starší já“. Ta proběhne nejdříve v televizi na stanicích Prima, Barrandov, Prima COOL, KRIMI, LOVE, MAX, SHOW, STAR, ZOOM. Jen v únoru televize odvysílají 1842 spotů. Později odstartuje také on-line a print kampaň, která zacílí na Čechy ve věku 25–55 let. „Jsme největší nezávislá finančně poradenská společnost na trhu. Spolupracujeme s desítkami investičních společností, bank a pojišťoven a dokážeme navrhnout portfolio složené z tisíců fondů. Nesázíme na jedno řešení, ale na vhodnou kombinaci a diverzifikaci,“ konstatuje Petr Borkovec.

V Partners aktuálně poskytujujeme investiční poradenství 184 tisícům domácností a staráme se o více než 28 miliard korun. „V Partners dokážeme všem lidem poskytnout dokonalou finanční službu, skvělý servis a umíme jim tak pomoci připravit si během produktivního života dostatečnou finanční rezervu a ve stáří prožít bohatou penzi,“ uzavírá Petr.

Na YouTube kanále Partners najdete všechny tři spoty: https://www.youtube.com/user/PartnersFS/videos!

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: