Vzájemná pojišťovna Partners

3. 12. 2021 | Vstoupit do diskuze

Každému se může stát, že ve své práci udělá chybu, a tak Simona Machulová, Tonda Thurnwald, Martin Švec a další z centrály připravili skvělou věc. Další pojišťovnu. Tentokrát vzájemnou, kde si POJIŠTĚNÍM PROFESNÍ ODPOVĚDNOSTI Z ČINNOSTI budeme navzájem krýt záda.

Vzájemná pojišťovna Partners

Každému se může stát, že ve své práci udělá chybu. Aby vás nevyšla draho, máme dnes domluvené pojištění profesní odpovědnosti od Generali. Jelikož ale nejsme spokojeni ani s procesem likvidace nahlášených pojistných událostí, ani s výší škod, které se reálně uhradí, připravili jsme pro vás pojištění vlastní.

Pojištění bude poskytovat Vzájemná pojišťovna Partners, z.s. Tedy spolek založený pod hlavičkou Partners jejími dlouholetými zaměstnanci, a to výhradně za účelem pojištění profesní odpovědnosti pro finanční poradce Partners. Účelem spolku není vytvářet zisk, nýbrž platit škody způsobené neúmyslnými chybami pojištěných členů. Pojistné podmínky jsme napsali velmi jednoduše a i výluk je podstatně méně než ve standardním pojištění. Čím více se nás zapojí, tím vyšší škody budeme moci hradit nebo lépe, tím nižší roční pojistné bude.

Vzájemné pojištění už jsme SPUSTILI. Přihlášky můžete podávat prostřednictvím Služeb v Prometeu.

Členský i pojistný příspěvek se vám strhne z provizí v nejbližším výplatním termínu. Pokud byste neměli dost prostředků, posune se počátek pojištění automaticky o 1 kalendářní měsíc (a přepočte se pojistné).

V současném Generali pojištění nebudeme pokračovat - k 31.12.2021 všem automaticky končí. V případě dotazů se obracejte na pravni@partners.cz, informace zveřejníme také na Wiki.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: