Virtuální pátek s Buřinkou: Podívejte se na prezentaci SSČS s hlavním ekonomem České spořitelny

29. 6. 2021 | Vstoupit do diskuze

Páteční virtuální prezentace Buřinky byla velká pecka! Před zelené pozadí se postavili kolegové z Buřinky a jejich speciální host, David Navrátil, jeden z nejrespektovanějších a nejvíce citovaných ekonomů v České republice. Téma? „Transformace české ekonomiky 2.0 – jak se dostat z pasti ekonomiky středních příjmů“.

Co ve videu najdete?

  • David Navrátil vám pomůže najít nový pohled na vaše podnikání a na českou ekonomiku v postcovidové době. Řeč bude o automatizaci, vzdělanostní ekonomice, excelentním marketingu a schopnosti prodat se. Pokud si necháme ujet vlak, konkurence nás zašlape do země. O Davidovi si můžete přečíst víc v rozhovoru na peníze.cz.
  • Další blok vysílání odmoderovaly Katka Vejvodová a Danuše Machačová, key account manažerky pro Partners, které vám představí novinky v Buřince. Řeč bude hlavně o novém družstevním bydlení a o tom, jak bydlet v novém a zaplatit jen třetinu kupní ceny.
  • Poslední blok obstaral Michal Pejšek, teamleader úvěrů pro SVJ/BD. Téma jeho prezentace byl úvěr Obnova – příležitost pro poradce. A dozvíte se taky, jak lze pomocí nových technologií zajistit komfort bydlení v bytových domech.
1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: