Partners Markety jsou třetí!

8. 2. 2021 | Vstoupit do diskuze

Vítězem pátého ročníku Franchisy roku se stala síť kaváren CrossCafe, která již tento titul obhajuje podruhé. Poprvé jej tento franšízový koncept získal v prvním ročníku soutěže. Dnes má značka CrossCafe 24 kaváren v 11 českých městech. Na druhém místě se umístil další gastronomický koncept Poe-Poe, třetí místo získal franšízový koncept Partners Market.

Partners Markety jsou třetí!

Gastronomický koncept Poe-Poe poskytuje služby rychlého a čerstvého občerstvení za velmi nízké ceny. Koncept je založen na produktech vlastní výroby za pomocí nejmodernější fast food technologie, která eliminuje lidský faktor. Poe-Poe má své dvě provozovny v Brně a Uherském Hradišti a 5 franšízových poboček. Další dvě provozovny v Brně a Olomouci by se pak měly otevřít v první polovině letošního roku.

Třetí místo získal franšízový koncept Partners Market, který se zaměřuje na poskytování bankovních a finančních služeb. V současně době tvoří síť 94 poradenských center, cílem je překonat hranici 200 Partners marketů po celé republice. Podle údajů společnosti již po roce provozu generují pobočky běžně obrat 500 tisíc Kč měsíčně, přičemž nejlepší pobočka překonala v roce 2019 roční obrat 13 milionů korun.

Organizátorem soutěže je nezisková profesní organizace Česká asociace franchisingu (ČAF), která dále udělila ceny U.S. Commercial Service American Embassy za podporu a rozvoj franšízingu, Tab Board za úspěšný zahraniční franšízový koncept a Systému asistovaného hubnutí za úspěšný franšízový koncept řízený ženou, Lenkou Náměstkovou. Ocenění původní čeká franšízová značka patří konceptu Solodoor a titulem mladý franšízor byl oceněn koncept Body express.

Zdroj: Franchising.cz

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: