Sbírka Partners pro samoživitele končí už za 9 dní. Pojďte s námi pomáhat! Každou zaslanou korunu ztrojnásobíme

22. 1. 2021 | Vstoupit do diskuze

Finanční skupina Partners a časopis Heroine vybrali už přes 630 tisíc korun pro rodiny v nouzi. Přidejte se k nim!

Sbírka Partners pro samoživitele končí už za 9 dní. Pojďte s námi pomáhat! Každou zaslanou korunu ztrojnásobíme

Ano, spolumajitelé Partners Petr Borkovec a Radim Lukeš se zavázali, že z každé zaslané koruny udělají ve finále koruny tři, a to až do celkové výše 3 miliony Kč. To znamená, že například z každé zaslané tisícikoruny dostanou rodiny v nouzi 3 000 Kč. Aktuální stav můžete sledovat tady.

 

Řada neúplných rodin se kvůli opatřením proti šíření koronaviru ocitla na hraně existenční nouze nebo za ní. Peníze budou rodiny moci využít na nákup jídla, léků, školních pomůcek a čehokoliv dalšího, na co už samoživitelům na konci měsíce nezbývá.

 

Jak a komu se budou peníze posílat, pomůže Partners rozhodnout moderátorka Nora Fridrichová, která v posledních měsících stála za velkým zviditelněním a zkvalitněním cílené pomoci rodinám v nouzi a spolupracuje s několika neziskovými organizacemi.

 

Nezáleží na tom kolik. I malá částka znamená pro řadu rodin rozdíl mezi tím, jestli jejich děti uvidí alespoň párkrát za měsíc na stole ovoce a zeleninu, nebo jestli se jim podaří zaplatit účty za vodu a teplo a nespadnou do dluhové pasti. Děti vyrůstající v chudobě mají výrazně nižší šanci dosáhnout na kvalitní vzdělání a dostat se z téhle spirály ven.

 

V Partners věříme ve vzájemnou spolupráci, pomoc a společenskou odpovědnost. A stabilní finanční zázemí a finanční gramotnost jsou základem spokojeného života. Pojďte také pomoci.

7

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: