POMOC MATKÁM A OTCŮM SAMOŽIVITELŮM

Petr Borkovec | 23. 12. 2020 | Vstoupit do diskuze

Letošní rok se zapíše do historie Partners jako rekordní. Společně jsme dokázali spoustu skvělých věcí, na které můžeme být všichni po zásluze pyšní. Pro celou řadu lidí ale letošní rok tak radostný nebyl. Epidemie koronaviru zhoršila ekonomickou situaci desetitisíců rodin, kterým ze dne na den vypadla podstatná část příjmů. Proto jsme se rozhodli OTEVŘÍT VEŘEJNOU SBÍRKU, JEJÍŽ VÝTĚŽEK ZAŠLEME NADACÍM POMÁHAJÍCÍM MATKÁM A OTCŮM SAMOŽIVITELŮM na nákup jídla, léků, školních pomůcek a čehokoliv dalšího, na co už jim na konci měsíce nezbývá.

POMOC MATKÁM A OTCŮM SAMOŽIVITELŮM

Jak a komu budeme peníze posílat, nám pomůže rozhodnout Nora Fridrichová, která v posledních měsících stála za velkým zviditelněním a zkvalitněním cílené pomoci rodinám v nouzi.

Veřejnou sbírku oficiálně vyhlašujeme 22. 12. 2020 pro celou Českou republiku. Každý z vás, kdo bude mít chuť pomoci, může od dnešního dne posílat své finanční dary na transparentní účet: 8892162/0800, který jsme si čistě pro tenhle účel nechali zřídit u České spořitelny. Součástí sbírky je můj osobní závazek, že každou sesbíranou korunu, kterou pošlete vy i kdokoliv z veřejnosti až do jednoho milionu korun, zdvojnásobím ze svého. A to samé Radim. Věřím, že to musí každého dárce o to více namotivovat a potěšit, protože 1000Kč dar rovná se 3000Kč dar a že dva miliony jsou již v podstatě jisté!

Stovka, pětistovka, tisícovka…Přispívejte podle svých možností. I takhle malá částka znamená pro řadu rodin rozdíl mezi tím, jestli jejich děti uvidí alespoň párkrát za měsíc na stole ovoce a zeleninu, nebo jestli se jim podaří zaplatit účty za vodu a teplo a nespadnou do dluhové pasti.

Sbírat budeme sice do konce ledna, ale čím více pošleme nyní, tím více budeme moci rozdat už na začátku ledna, kdy nejspíše budeme opět v pátém stupni!

Na konci roku spustíme kampaň i přes všechna naše média (Peníze.cz, Heroine, Finmag) a sociální sítě (Facebook, LinkedIn), takže budete moci pomoci i intenzivním sdílením. Díky za to! A díky i Martinovi Vlnasovi, který to vše odstartoval článkem na Heroine a jedním mailem.

 

11

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: