FLOTILA SERVICE: Váš firemní dodavatel vozů na operativní leasing

3. 12. 2019 | Vstoupit do diskuze

Je to už 6 měsíců, co jsme spustili nový projekt FLOTILA SERVICE, který vám, zaměstnancům i poradcům, poskytuje benefit ve formě pronájmu nových vozů na operativní leasing. Současně se snažíme narovnat pošramocenou reputaci v oblasti vozového parku, kterou zapříčinil předchozí poskytovatel služeb.

FLOTILA SERVICE: Váš firemní dodavatel vozů na operativní leasing

Veškeré služby, které souvisejí s pronájmem vozů na operativní leasing, jsou nově a plně v rukách FLOTILY SERVICE, která je součástí Partners. Klidně se za námi stavte na centrále v Praze.

Našim cílem je zajistit vám co nejvýhodnější podmínky, rozšířit nabídku aut a vyjednat ty nejlepší ceny. Chceme poskytovat služby na základě vašich skutečných potřeb.

Ve FLOTILE SERVICE neúčtujeme skryté poplatky, auta dodáváme nová, v řádném termínu a při vrácení neúčtujeme poškození vozidla, která na vozidle nejsou, jak se v mnoha případech v minulosti stalo.

Uvažujete o pronájmu vozu od FLOTILY SERVICE? Jak na to se dozvíte na webu flotila.partners.cz, kde také najdete veškeré informace k našim službám včetně aktuální nabídky. Samotné objednání vozu už je velice snadné.

V sekci „AKTUALITY“ se také nezapomeňte podívat, jak dopadlo srovnání financování nového vozu na operativní leasing a koupě auta do osobního vlastnictví.

Potřebujete více info? Pište na flotila@partners.cz.

 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: