Jan Vodehnal: Ani ekonomická krize nás neohrozí

Markéta Daxnerová | 29. 1. 2019 | Vstoupit do diskuze

„Opravdu mě nenapadá, co by se muselo stát, aby lidé přestali řešit peníze. Navíc si čím dál více osvojují standard mít svého člověka, který se jim stará o finance, a neřeší je sami. Myslím, že je jedno, zda bude krize, či ekonomický růst, protože naše služba bude pro lidi vždy přínosná a budou ji poptávat,“ říká k budoucnosti Partners Jan Vodehnal.

Jan Vodehnal: Ani ekonomická krize nás neohrozí

Jak vidíte Partners v roce 2025?
Jako silnou finanční skupinu, která má kredit špičky ve finančním plánování a lidé sami poptávají její služby. Zároveň jako společnost, která je známá tím, že nabízí prvotřídní podnikatelské příležitosti s více než zajímavým potenciálem.

Na co v budoucnosti se v souvislosti s Partners nejvíce těšíte?
V rámci Partners jako celku na to, že nás klienti budou ještě více vyhledávat a potenciální spolupracovníci sami volat, a my tak budeme moci vybírat a zapracovávat opravdu jen ty nejlepší z nejlepších. Hlavně se ale těším, jak budou moji spolupracovníci dosahovat vyšších met a já jim každoročně tleskat na podiích při povyšování.

V čem vidíte pro firmu jako celek i své partnerství největší příležitosti?
V tom, že mě opravdu nenapadá, co by se muselo stát, aby lidé přestali řešit peníze. V tom, že si lidé čím dál více osvojují standard mít svého člověka, který se jim stará o finance, a neřeší je sami. A v tom, že je jedno, zda bude krize, či ekonomický růst, protože naše služba bude pro lidi vždy přínosná a budou ji poptávat.

Co je pro vás pracovní prioritou pro rok 2019?
Mám ve firmě jak VIP obchodníky, tak budoucí vedoucí, ředitele a manažery v síti a rovněž i ředitele franšíz a koncipienty. U každé skupiny mám vizi, jak by člověk na dané pozici měl přemýšlet a fungovat a také kolik by měl vydělávat. A na uskutečnění těchto cílů chci v roce 2019 pracovat plus chci i nadále rozšiřovat počty lidí ve svých řadách.

Co byste popřál Partners do nového roku?
Aby firma dále rostla minimálně jako v roce 2018 a aby se posouvaly oba důležité celky ve firmě – centrála i podnikatelé pod značkou Partners. Věřím, že centrála bude i nadále poskytovat nejlepší zázemí na trhu. Zároveň si ale přeji, aby v celé firmě byla pořád zásadní filozofie, že jsme podnikatelé, kteří podnikatelsky přemýšlí a jednají a nečekají jen na to, s čím přijde někdo jiný.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: