Jitka Lucbauerová: Naše služba má pro budoucí generace zásadní význam

Markéta Daxnerová | 18. 1. 2019 | Vstoupit do diskuze

„V roce 2018 se nám podařilo získat pro společné podnikání hned několik zajímavých osobností a těším se, že se investovaná energie výrazně projeví na reálných výsledcích, zejména v povýšeních,“ říká k prioritám pro rok 2019 Partnerka Jitka Lucbauerová.

Jitka Lucbauerová: Naše služba má pro budoucí generace zásadní význam

Jak vidíte Partners v roce 2025?
Partners vidím jako největší velmi pozitivně známou finanční skupinu. Jsme nejlepším partnerem pro úspěšné podnikání na finančním trhu. Jsme společnost, která je lídrem a inovátorem trhu. Daří se nám měnit trh finančních služeb v České republice.

Na co v budoucnosti se v souvislosti s Partners nejvíce těšíte?
Těším se na mnoho věcí. Například na to, že vybudujeme společnost velkého formátu a budeme každým rokem prohlubovat a naplňovat svou společnou vizi být první volbou pro klienty i pro mladé a ambiciózní lidi. Těším se, že budeme symbolem úspěchu a prestiže a kromě jiných aktivit také vybudujeme vlastní pojišťovnu, u níž jsem si jistá, že bude užitečná i pro klienty, o které se jiné společnosti neumí postarat. Těším se na nové spolupracovníky, osobnosti, se kterými budeme naplno žít svou myšlenkou společného, úspěšného a rostoucího podnikání. Těším se na společné akce a setkávání se s Partnery a řediteli, na to, jak se nám podaří vytvořit budovatelskou atmosféru plnou krásných očekávání, důvěry, kolegiality a vzájemné podpory.

V čem vidíte pro firmu jako celek i své partnerství největší příležitosti?
Každý den v podnikání vzniká mnoho nových příležitostí, jen je třeba mít otevřenou mysl a touhu je vnímat. Největší příležitost však vidím v mladých a ambiciózních lidech. V tom, že jim ukážeme, že je možné začít a rozvíjet své podnikání, že je i jiná volba než mířit na velké korporace a ustrnout v nich. V podnikání mohou budovat svou vlastní hodnotovou strukturu, plnit si své sny, ať už osobní, nebo profesní. Budou v prostředí, kde jejich dravost, píli a odhodlání někdo reálně a objektivně ocení. S námi mohou rozvíjet a rozšiřovat službu, která má pro lidi v této zemi a hlavně pro budoucí generace zásadní význam.

Co je pro vás pracovní prioritou pro rok 2019?
První a hlavní z nich je výchova nových manažerů, nové generace lídrů. V roce 2018 se nám podařilo získat pro společné podnikání hned několik zajímavých osobností a těším se, že se investovaná energie výrazně projeví na reálných výsledcích, zejména v povýšeních. Další prioritou je vytvoření inspirativního prostředí pro VIP C, kde se chceme i nadále věnovat jejich profesionalizaci a chápání a realizaci toho, jaké hodnoty tu budují. V neposlední řadě chceme velkou pozornost věnovat stávajícím i nově vznikajícím franšízám, aby se i jim dařilo plnit a překonávat svá očekávání.

Co byste popřála Partners do nového roku?
Partners přeji do nového roku mnoho loajálních lidí, kteří budou táhnout za jeden provaz a uvědomovat si, že svým každodenním profesionálním, ale také férovým jednáním a chováním přispívají k budování silného brandu společnosti, která je spojena s hodnotami, jako jsou kvalitní služba lidem, dlouhodobost, prestiž a trvalý růst.

 

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: