Krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku!

Petr Borkovec | 23. 12. 2018 | Vstoupit do diskuze

Rok se sešel s rokem a mohu opět jako každý rok za mě, Radima, Jitku, Petra a Honzu alespoň písemně všem popřát krásné Vánoce, krásné svátky a do nového roku nejen úspěšný vstup, ale celý rok zdraví a pozitivní energie, aby nás život, rodina i náš skvělý byznys bavil a dál jsme poskytovali klientům skvělou službu!

Krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku!

Děkuji všem za další skvělý rok! Byl to rok jako vždy velmi dynamický. Povedla se spousta věcí a ještě více změn a super věcí jsme nastartovali. Byl to rok nejen slušně růstový s rekordním obratem finanční skupiny Partners, ale byl to i rok rekordních příjmů profíků a franšízantů a rok spousty povýšení včetně nového Partnera! A byl to i rok, který nám připomněl, že loajality, otevřenosti, férovosti, vztahů a důvěry je třeba si hodně vážit. Proto vám děkuji nejen za výsledky, ale ještě více za důvěru, podporu, někdy trpělivost a především za sdílení stejných hodnot, za společný drajv k realizaci společné vize TOP služby pro klienty a budování společného brandu!

Nechci se rozepisovat a bilancovat, protože to mě čeká do úvodníku JsmePartners Speciál a především na STARTOVACÍ KONFERENCE, na které se fakt těším, protože to bude stát za to – výsledky, čísla i plány.

Jsme na startu legendy v pojišťovnictví

Přesto jednu emoci musím napsat, protože je čerstvá a musí to ven. Na začátku letošního roku jsme se odhodlali k velkému kroku. Postavit vlastní pojišťovnu, která bude skvělá podle všech našich měřítek. Půjčili jsme si na ni opravdu hodně peněz, domluvili se se zkušeným lídrem a srdcařem a on dal dohromady skvělý tým a nyní se rychle blížíme k jejímu reálnému startu. S Martinem Švecem a Ladou aktuálně dáváme dohromady materiál pro poradce a pro klienty. Co je Simplea, co umí, co mění a co přináší.  A JSEM PŘESVĚDČEN, ŽE TO CO PŘINESEME NA TRH NEBUDE JEN NOVÁ POJIŠŤOVNA, ALE ŽE JSME VŠICHNI NA STARTU LEGENDY V POJIŠŤOVNICTVÍ. První skutečně spravedlivou a proklientskou pojišťovnu postavenou na hodnotách a principech, které všichni jako poradci Partners sdílíme – především směrem ke klientům! Postavenou také na našich vysokých nárocích a touze být lepší a dělat správné věci a ideálně správně! Ani já netušil, kolik toho můžeme změnit a udělat lépe. Věřím, že tím změníme celý pojišťovací trh a to nejen v ČR! Všichni změníme, protože je to dítě hodnot a postojů nás všech! Už navždy můžete říkat, že jste byli u toho a že i vaše hodnoty, nároky a potřeby formovali Simpleu, když začínala! A snad budete moci i říci, že kousek z ní vlastníte. Máte na to 4 roky za pořizovacích nákladů!

Nejde jen o všechny ty technické a procesní vylepšení při uzavření i servisu, dlouhodobé odměňování, neustálou aktuálnost, cenu rizik či garanci rychlosti ocenění. Jde především o ten neskutečný focus na klienta. Na jeho potřeby, na jeho jistoty, na transparentnost a jednoduchost, spravedlnost a na férový přístup v různých situacích. Zrovna nedávno mi od jedné velké pojišťovny přišel mail s předmětem „Předžalobní upomínka ke smlouvě č.…“. Fakt to nebyl příjemný pocit. A toto u nás neexistuje, naopak to obrátíme totálně naruby. Těším se až Vám budu moci představit,  JAK to uděláme! A JEŠTĚ VÍCE SE TĚŠÍM, AŽ VÁM PŘEDSTAVÍME, PROČ SE KLIENT NEMUSÍ BÁT O POJISTNÉ PLNĚNÍ A PROČ ANI SIMPLEA STEJNĚ JAKO PKP NENAVÝŠÍ SVŮJ ZISK NA ÚKOR ZÁKAZNÍKA TÍM, ŽE BY NEPLNILA! Ano, i zde odstraňujeme tento zásadní střet zájmů!

 Rok 2019 ve znamení investic

PŘESTO VŠECHNO, ROK 2019 BUDE JEŠTĚ VÍCE ROKEM INVESTIC NEŽ POJIŠTĚNÍ. ČEKAJÍ NÁS NOVÉ NÁSTROJE (REPORTING, INVESTIČNÍ PORADENSTVÍ, INVESTIČNÍ ÚČET), NOVÉ PRODUKTY A NOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ S CÍLEM UMĚT O MILIARDU ČI DVĚ ZA ROK V JEDNORÁZECH VÍCE NEŽ DNES! ZDE MÁME VELKÉ AMBICE, ALE JE TO DŮLEŽITÉ A PROTO PŮLKU Z PROJEKTŮ V TÉTO OBLASTI BUDU DRAJVOVAT A VYMÝŠLET OSOBNĚ. DRUHOU PŮLKU V OBLASTI NÁSTROJŮ ZASE PŘÍMO PETR BARTOŠ.

PF 2019

Doufám však, že všechny tyto výjimečné nástroje povedou k tomu SKUTEČNĚ PODSTATNÉMU, ŽE I ROK 2019 BUDE ROKEM VAŠEHO ÚSPĚCHU A OSOBNÍHO RŮSTU, ROKEM RŮSTU VAŠICH PŘÍJMŮ I KARIÉR A DÍKY TOMU BUDE I DALŠÍM ROKEM RŮSTU PARTNERS!

A samozřejmě nás čeká i spousta tripů a zážitků a věřím, že i spousta nových success stories ve všech cestách a my tu s Partnery budeme a budeme dál dřít a investovat energii, aby těchto příběhů bylo co nejvíce.

Díky za spolupráci! Krásné svátky a těšíme se v lednu

Petr, Radim, Jitka, Petr a Honza

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: