Partners a První klubová pojišťovna: Ladíme spolu!

Markéta Daxnerová | 15. 4. 2018 | Vstoupit do diskuze

Udělali jsme další krok ve své strategii být nejen distributorem, ale také tvůrcem inovativních a maximálně proklientských produktů. S rokem 2018 Partners získali podíl v První klubové pojišťovně. Jediné peer-to-peer neživotní pojišťovně v Česku.

Partners a První klubová pojišťovna: Ladíme spolu!

„Za investici ve výši 55 milionů korun jsme získali v První klubové (PKP) 25% podíl a budeme se podílet na budování této moderní a inovativní platformy, především na její marketingové, komunikační a distribuční strategii. A jsme také jediná poradenská společnost, která má nastaven proces a povolení k distribuci produktů této JINAK klubové pojišťovny, do které je možné se dostat jen pozváním do klubu,“ uvedl Petr Borkovec s tím, že tak chceme vybudovat nejlepší neživotní pojišťovnu pro slušné lidi v České republice.

Podle Petra Borkovce jsme získali další cestu, jak svým top klientům zajistit neživotní pojištění pasivně bez velké časové investice, detailních znalostí a vysvětlování, protože to PKP udělá za poradce a skvělým způsobem. Navíc je to také způsob, jak si zajistit pasivní bankovní jednotky a pasivní každoroční cashflow z neživotního pojištění. Již nyní je každý poradce Partners členem klubu a coby člen může přes klubový portál pozvat do klubu své přátele a klienty.

Jak to funguje

To tu ještě nebylo

První klubová je jediná ryze česká peer-to-peer neživotní pojišťovna v Česku, která představuje návrat ke kořenům. Peer-to-peer princip totiž vrací pojištění zpět k lidem v jeho nejčistší a nákladově nejšetrnější podobě. Pojišťovna musí svůj provoz zvládnout za 17 % vybraného pojistného. Všechno ostatní jsou peníze členů. Co se nevyplatí členům na pojistném plnění, rozdělí se mezi všechny členy, kteří se chovali zodpovědně a neměli pojistnou událost.

Členové získávají body za svoje bezeškodní smlouvy i za bezeškodní smlouvy svých přátel, které se jednou za rok při „zúčtování“ promění v peníze. Například za rok 2017 dostali členové za 1000 Kč zaplaceného pojistného zpět 201 Kč. Nebo třeba i 402 Kč, pokud pozvali dva přátele se srovnatelnou pojistkou. Průměrná úspora člena činila v roce 2016 a 2017 36 %.

Členové mohou úspory, které jim pojišťovna při ročním zúčtování vrací, nasměrovat také na rozvoj činnosti vybraných neziskových organizací v rámci projektu Pomáháme spolu. Klubovka tak naplňuje svůj princip fungování založený na tom, že ti, kteří mají štěstí, podporují ty, kteří ho zrovna neměli.

odměňování

Komplexní produktové portfolio

U První klubové je možné sjednat pojištění aut, majetku, odpovědnosti, zdraví a v neposlední řadě i cestovní pojištění. Nabízí přitom individuální přístup a cenu nižší o podíl na zisku. Veškerá obvyklá rizika jsou zahrnuta už v základní variantě, která představuje to, co známe u konkurence jako MAXI, SUPER, KOMFORT či EXCLUSIVE. Limity pojistného plnění jsou nastaveny tak, aby pokryly i velkou škodu a za rozumné peníze. Pojistné podmínky jsou nastaveny dle zdravého rozumu. Není třeba se bát nesmyslných vytáček, podmínek a výjimek. A jak už bylo řečeno, ¾ ušetřeného pojistného se rozděluje mezi členy klubu, kteří neměli škodu. Nezanedbatelným detailem je také možnost smlouvy ukončit kdykoli bez čekání na výroční termíny.

9 důvodů
1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: