Vyšlo zimní číslo JsmePartners

Markéta Daxnerová | 17. 12. 2017 | Vstoupit do diskuze

Aktuální zimní číslo JsmePartners by se dalo popsat jako pánské. Ne že by v něm zcela chyběly ženy, ale titulní straně a hlavní rubrice Osobnost JsmePartners vládnou muži. Představujeme vám tam hned čtyři nové Directory – Ladislava Šabo, Kamila Masného, Martina Frantíka a Martina Výmolu. Je to ale mnohem více!

Vyšlo zimní číslo JsmePartners

Fantastická čtyřka
Ve druhém pololetí roku 2017 povýšili na ředitelskou pozici hned čtyři manažeři – již zmiňovaní Ladislav Šabo, Kamil Masný, Martin Frantík a Martin Výmola. A protože jsme nikoho z nich nechtěli nechat čekat a věříme, že v roce 2018 přijdou další povýšení, představujeme vám je všechny najednou. Fantastická čtyřka je tu! Více na stranách 10 až 14.

Finanční plán ve FiPu: Za 15 minut je hotovo
„Finanční plán a FiP obecně prošly v roce 2017 velkou řadou vylepšení. Nové funkcionality, zjednodušení nástrojů, rozšíření možností – to vše děláme pro to, abychom zjednodušili a zefektivnili vaši práci. Místo sezení u počítače tak máte víc času na své klienty,“ říká v rozhovoru na stranách 20 až 22 projektový manažer Pavel Kačer.

S Vítkem Mikoláškem o právních ne(novinkách) v roce 2018
V tomto roce začnou platit tolik diskutované změny. V oblasti investování se nastolí jasnější pravidla a při práci s osobními údaji klientů bude zapotřebí dávat větší pozor. Co konkrétního přinese novela zákona o podnikání na kapitálovém trhu a nová směrnice GDPR se dozvíte na stranách 24 a 25.

Křížem krážem po Česku! Jsme vidět všude – za deště i v mlze  
Pro jednoho výzva, pro druhého zábava a příjemné setkání. O čem je řeč?  O Tour de Partners! Stále tápete? Tak si přečtěte na stranách 38 a 39, jak se buduje značka, vytváří nové pracovní příležitosti a oslovují budoucí klienti pod taktovkou marketingového oddělení.   

Kdo se nám líbí
Svatava Petrovičová stála u počátků Partners a našeho propracovaného vzdělávacího systému. Jak dnes s odstupem hodnotí vývoj firmy a proč se rozhodla opustit svůj zavedený život a odjet na půl roku do Anglie? Dozvíte se na stranách 48 až 50.

A je toho ještě mnohem více. Nenechte si ujít zimní vydání JsmePartners a nezapomeňte, že náš časopis je také skvělý pro podporu náboru. Chcete ukázat potenciálnímu spolupracovníkovi či nováčkovi, jak vypadá svět finančního poradenství jinak? Dejte mu časopis JsmePartners.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: