Pozitivní zprávy z Partners investiční společnosti

Lucie Simpartlová | 20. 2. 2015 | Vstoupit do diskuze

Nejnovější fond pod hlavičkou PIS - Partners 7 Stars překročil na začátku února objem majetku pod správou 50 milionů Kč a splnil tak nad očekávání rychle zákonné kritérium minimálního objemu. To vše bez pomoci investice ze strany velkého institucionálního klienta či jiného obdobně podpůrného vkladu!

Pro zopakování – fond, vhodný pro dynamické investory s dlouhým investičním horizontem, investuje do nejvýznamnějších akciových trhů světa, čímž se vyhýbá rizikovějším regionům s nevyzpytatelným vývojem. Očekáváme, že i v dalších obdobích bude portfolio fondu těžit ze zlepšujícího se hospodářského růstu a podpory ekonomik ze stran centrálních bank a vlád. Fond navíc disponuje bezkonkureční poplatkovou strukturou, která klientovi umožňuje investici bez vstupních i výstupních poplatků, pokud dodrží doporučený investiční horizont.

Připomínáme ještě, že nyní můžete se svými klienty investovat do všech fondů Partners investiční společnosti od podstatně nižších částek! Minimální objem pro prvotní investici činí nyní 10 000 Kč a pro následnou investici 2 000 Kč.

42

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: