Sky is the Limit aneb Když se rally spojí s finančním poradenstvím

Zuzana Fendrychová | 2. 11. 2023 | Vstoupit do diskuze

Jména Erik Cais a Daniel Trunkát nejspíš znáte ze světa motorpostu. Minulý týden byla tato sehraná posádka tvářemi české části Středoevropské rally. Skončili celkově na 11. místě, hlavní ale byla skvělá stříbrná pozice v kategorii WRC2. Nicméně ještě důležitější zprávou je, že Erik s Danielem začátkem příštího roku otevřou ve Zlínském kraji v Holešově nový Partners Market. Daniel si mezi mnoha povinnostmi udělal čas a odpověděl nám na pár otázek.

Sky is the Limit aneb Když se rally spojí s finančním poradenstvím

Sice nemůžete zasáhnout do boje o absolutní prvenství, ale pro české fanoušky jste rozhodně nejsledovanější dvojice. Cítíte „domácí" podporu?

Podpora českých fanoušků byla naprosto neuvěřitelná, vidět takové množství českých vlajek v průběhu celé rally po celé trati a v servisu je fantastický pocit, současně i obrovská zodpovědnost.

 

Už jste oslavili stříbrnou pozici ve WRC2? 

Startovat na MS v rally na Pražském hradě jako první auto za účasti našeho prezidenta už asi nikdy nic v našich rallyových životech nepřekoná. 😊 Jsme moc rádi, že se nám podařilo naplnit očekávání fanoušků a dokončit závod na fantastickém 2. místě v kategorii WRC2. Oslavy jsme museli odložit zatím na neurčito, protože už v pondělí ráno jsme měli kontrolní den na stavbě naší pobočky v Holešově.

Teď jste mi báječně nahrál na další otázku. Své aktivity se zásadně chystáte rozšířit i mimo motorsport. Jak probíhají přípravy před otevřením Partners Marketu? 

Aktuálně máme dokončeny všechny stavební práce, v nejbližších týdnech nás čeká instalace nábytku a 4. 1. 2024 otvíráme.

 

Jste sledovaní závodníci, máte své fanoušky, Erik jistě osloví hodně mladých lidí. Bude právě mladší generace tou, na kterou se chcete zaměřit nejvíc?

Ano, naší největší devizou je právě náš generační rozdíl (já 52 let, Erik 24 let) a to spojení mých zkušeností a klientů z byznysu a Erikova tahu na mladou generaci. Jsem moc rád, že naše vize při schvalování franšízy Petra Borkovce zaujala.

A jak stíháte celý proces onboardingu a vzdělávání, baví vás a posouvá?

Baví nás to hodně, máme štěstí, že naším získatelem je Kristi Žůrková, která nás velmi trpělivě celým procesem provádí.

 

Je něco, co si z „drsného“ světa motosportu vezmete i do světa podnikání ve finančním poradenství?

Rally je královská disciplína motorsportu, ve které uspějí jen ti nejlepší, takže pevně věřím, že to dokážeme společně přenést i do byznysu. Sky is the limit. 😊

 

Na co se v nové roli nejvíc těšíte?

Já určitě na dubnový start banky a všechny synergie, které nám vzniknou pro naše stávající klienty. Jsem moc rád a je nám velkou ctí, že u toho s vámi můžeme být.

 

 

Sledujte přípravy nového PM v Holešově na Instagramu.

 

Jsme rádi, že Daniel s Erikem jsou s námi na jedné lodi. Těšíme se na společné zážitky!

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: