Partners Market Smržová se představil na Festivalu na slámě

Zuzana Fendrychová | 27. 9. 2023 | Vstoupit do diskuze

Na samém přelomu měsíců srpna a září se v Týně nad Vltavou konal tradiční hudební Festival na slámě, který letos podpořil budoucí Partners Market Smržová. Klientům nabídne jak jedinečnou poradenskou službu, tak pracovní příležitosti.

Partners Market Smržová se představil na Festivalu na slámě

„Rádi bychom dveře klientům otevřeli už v příštích měsících. I proto jsme byli rádi, že jsme měli příležitost participovat na této události a představit se. Tato lokalita byla totiž naší službou doposud pokryta jen velmi málo,“ vysvětluje partnerství Edita Smržová, majitelka zmíněného Partners Marketu Smržová.

Součástí Festivalu na slámě je vědomostní kvíz, který si mezi návštěvníky získal velkou oblibu. Organizátoři akce dokonce v menším rozsahu podobné kvízy pořádají pro obyvatele každý týden. „Pro účely Festivalu se ale kvíz vždycky připravuje speciální i kvůli tomu, aby vynikl unikátní amfiteátr sestavený ze slámy. Letos byla rekordní účast, zapojilo se 186 hráčů,“ dodává Edita Smržová. A právě součástí tohoto kvízu byly také otázky z finanční oblasti, v jejichž rámci se budoucí Partners Market veřejnosti představil.

Chceme jít proti proudu

Edita se svěřila, že jejím záměrem je komplexní finanční službou od Partners vyčlenit pobočku z davu: „Chceme jít proti proudu, na menších městech dnes často banky zavírají své pobočky, přechází do onlinu, vytrácí se lidský přístup. Vstupem do naší pobočky si klient otevírá dveře k desítkám obchodních partnerů na jednom místě a zároveň se setkává se svým budoucím celoživotním průvodcem světem financí, aniž by platil cokoli navíc. Naopak s námi šetří čas, peníze a často se ještě dobře pobaví.“

Majitelka nově vznikající pobočky také upozorňuje na vítanou možnost nových pracovních příležitostí v lokalitě, která se s otevřením Partners Marketu Smržová pojí: „Přinášíme velmi zajímavou pracovní příležitost pro kvalitní lidi, kteří v menším městě hůře hledají uplatnění, ale zároveň nechtějí nebo nemohou dojíždět.“

Držíme Editě Smržové pěsti, ať se daří!

7

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: