Profi Asistentka Iveta Marhounová bojuje o titul Asistent/ka roku

Markéta Daxnerová | 19. 11. 2018 | Vstoupit do diskuze

Iveta Marhounová, certifikovaná Profi Asistentka Kamila Jandy (VIP IX), reprezentuje barvy Partners v soutěži Asistent/ka roku 2018. Podpořit ji můžete i vy svým hlasem na webu soutěže. V loňském roce asistentka z Partners soutěž vyhrála. Tak směle do toho i letos!

Profi Asistentka Iveta Marhounová bojuje o titul Asistent/ka roku

„Do Partners a týmu Kamila Jandy jsem se dostala před dvěma lety na doporučení jeho kolegyně. Kamil a celý tým si mě vybral ze sedmi dalších adeptek. Když jsem se ptala, proč si vybrali právě mě, odpovědí bylo to, že jsem již na první schůzce měla otevřený počítač a na něm pracovala, byla jsem na schůzce včas (dokonce ještě s předstihem). Zaujala je také má chuť vzdělávat se, poznávat nové věci a učit se. Přesně to v naší firmě a ve své roli dělám a jsem moc spokojená. Stále se můžu dále a dále posouvat. Beru svůj tým jako rodinu, a tak se o ně i starám. Je to úžasná spolupráce. Kolik energie do naší firmy vložím, tolik je mi vráceno, a to mě moc baví,“ popisuje svůj osobní příběh Iveta.

Je ten správný parťák

Podle svého šéfa Kamila Jandy se Iveta za dva roky spolupráce obrovsky posunula a zaslouženě se stala jeho pravou i levou rukou. „Mohu se na ni 100% spolehnout, zařídí vše, co ji zadám, dokonce i úkoly, které zadat ještě ani nestihnu. Když neví jak, poradí si. Informace si najde, zjistí, zařídí. Naučila se přemýšlet jako já, vidět svět mýma očima. Stala se neoddělitelnou součástí našeho týmu. Práce pro ni nezačíná v 8 hod a nekončí v 17 hod. Vytvoří si podmínky, aby mohla začít pracovat a končí, až když má vše důležité hotové. Nikdy dříve. Je přesně ten správný parťák, kterého máte-li vedle sebe, dokážete cokoli,“ pochvaluje si Kamil.

Hlasujte pro Ivetu v soutěži Asistentka roku

Soutěž Asistent/ka roku si klade za cíl zvýšit prestiž pozici asistent/ka a ocenit ty nejlepší asistentky a asistenty z České republiky a prezentovat veřejnosti výsledky jejich práce. Finalisté musí prokázat nejen kvality odborné a pracovní, ale také lidské, jako je loajalita, důvěra a celková integrita osobnosti.

Nyní probíhá až do 30. 1. 2019 hlasování veřejnosti a Ivetu můžete svým hlasem/kliknutím na ikonku zvednutého palce podpořit ZDE.

Soutěžící čeká 19. ledna finálové testovací kolo, kdy ze semifinálového kola půjde do finále 10 soutěžících. A 6. února bude slavnostně vyhlášen/a vítěz/ka soutěže. Držíme palce, Iveto!

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: