Mám vlastní pobočku pod křídly Partners

Radek Brož | 29. 3. 2017 | Vstoupit do diskuze

Mezi hudbou a matematikou se klikatila cesta Josefa Uchytila k oboru financí. Teprve tady se našel a finanční poradenství mu umožnilo stát se svým vlastním a velmi úspěšným pánem.

Bylo mu šestadvacet, měl za sebou studium klavíru na konzervatoři a čerstvě absolvovanou Matematicko-fyzikální fakultu. Stál před volbou, kam se profesně nasměrovat. Nechtěl celý život sedět za počítačem a představa večerů strávených u klavíru a neustálého cestování se neslučovala s rodinným životem.

„Uvědomil jsem si, že se chci z Prahy vrátit do Českého ráje a dělat smysluplnou práci za rozumné finanční ohodnocení. Tenkrát jsem se upnul na myšlenku vypracovat se na ředitele pobočky jedné z bank v Turnově,“ vzpomíná Josef Uchytil.

Cesta vedla přes finanční poradenství. Práce Pepu sice naplňovala, ale po sedmi letech, které znamenaly neustálé vzdělávání a seberozvoj, dospěl do fáze, kdy si uvědomil, že svým čtyř stem klientům už dlouhodobě nezvládne poskytovat kvalitní péči. „V ten okamžik se moje myšlenky střetly s koncepcí franšíz Partners market, jakožto servisního místa pro klienty Partners. Dnes jsem ředitelem bankovní pobočky, ovšem takové, kde klienti vybírají z desítek finančních institucí a při výběru jim pomáhají profíci.“

Jako franšízant oceňuje zázemí, které mu Partners, jako největší hráč na trhu, poskytuje. Každý Partners market tak nabízí produkty 60 obchodních partnerů za bezkonkurenčních podmínek, snadněji se vyrovnává s neustále rostoucími legislativními požadavky a může využívat propracované IT systémy. „Vybudoval jsem si jméno v regionu, kde podnikám. Mám svůj brand pod křídly Partners. A nemám jediný důvod to měnit,“ uzavírá spokojený ředitel Partners marketu Turnov.

18

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: