Petr Borkovec

Petr Borkovec si svou výraznou pozici v oblasti financí vydobyl důmyslným vedením a cílevědomým rozvojem finanční skupiny Partners. V roce 2007 byl spoluzakladatelem finančněporadenské firmy „Partners for Life Planning“, z níž vyrostla významná finanční instituce s odvahou měnit zažité status quo a poskytující komplexní služby díky vlastní investiční společnosti, životní pojišťovně, nemovitostnímu fondu, penzijní společnosti a od roku 2024 i první poradenské Partners Bance.

Mimo oblast financí se Petr Borkovec angažuje i v mediálním a vydavatelském sektoru jako spoluvlastník NextPage Media, které stojí za úspěšnými platformami Peníze.cz a Peniaze.sk, stejně jako za magazíny Finmag, Heroine a Football Club.

Svou kariéru začal Petr Borkovec studiem Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity, kde později působil jako pedagog. První zkušenosti s financemi získal ve společnosti OVB Allfinanz, kde se seznámil s Radimem Lukešem, dalším důležitým spoluzakladatelem skupiny Partners. V rámci ní se Petr Borkovec věnuje zejména strategickému plánování a rozvoji. Svůj pohled a názory na finanční oblast často sdílí v článcích na firemním webu JsmePartners a příspěvcích na vlastním profilu na síti LinkedIn.

Petr Borkovec se zapojuje i do potravinářského průmyslu; vlastní nebo vlastnil podíly ve firmách jako Sklizeno Foods, Fruitisimo nebo My Food.

Články autora

AKCIOVÝ PROGRAM PARTNERS

AKCIOVÝ PROGRAM PARTNERS

Blogy | 192

Jednou z největších událostí roku 2011 je spuštění akciového programu Partners. Stovky současných i budoucích manažerů, ředitelů...

Proč jsem odešel z OVB

Proč jsem odešel z OVB

Blogy | 630

"Jsem upřímně rád, že jsem se dokázal vyvázat z ekonomického otroctví, na němž OVB staví vztahy se svými spolupracovníky....

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: