Petr Kroupa: Jaké máte cíle pro rok 2017

Petr Kroupa | 21. 2. 2017 | Vstoupit do diskuze

Rok 2017 bych charakterizoval jako rok velkých příležitostí pro pořádné podnikatele. Naplno se projeví naše připravenost na legislativní změny z konce loňského roku. V této souvislosti očekávám postupné čištění trhu a ještě větší tlak na profesionalitu.

Na trhu je spousta kvalitních lidí, které budeme chtít oslovit. Rok 2017 bude rok náboru a budování struktur. Za tímto účelem budeme pokračovat, kromě základních vzdělávacích cyklů (infa, post infa, call party, DRF atd.), také v  podnikatelských víkendech, open seminářích, ředitelských dnech, kariérových seminářích, kariérových rozhovorech a dalších vzdělávacích akcích, které mají za cíl zvýšit kvalitu našich spolupracovníků jak v klientské, tak manažerské oblasti a přivést nové kvalitní partnery. Cílem bude také zvýšit aktivity lidí, aby měli větší sebevědomí, lépe obstáli na konkurenčním trhu, byli atraktivnější pro své okolí a v neposlední řadě zvýšili i své příjmy.

Chci také dále prohlubovat spolupráci mezi strukturami a Partners markety a stále více podporovat sdílení klientů. Zkrátka dělat vše, co povede k výchově nových podnikatelů a celkově k růstu.

22

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: