Soutěžte o sportovní batohy a nákupní poukázky: Jak znáte penzijko od ČSOB Penzijní společnosti?

18. 3. 2020 | Vstoupit do diskuze

Lidé si snad zaplaťpámbu začínají uvědomovat, že jestli chtějí ve stáří rozumně žít, musí pro to něco dělat. A svoje starosti nakládají na záda vám, finančním poradcům. Abyste je měli v čem nosit připravili jsme pro vás ve spolupráci s ČSOB Penzijní společností soutěž o pět sportovních batohů. A pět poukázek na cokoli z Mall.cz.

Soutěžte o sportovní batohy a nákupní poukázky: Jak znáte penzijko od ČSOB Penzijní společnosti?

Po menší odmlce jsme tu s dalším populárním kvízem tu o menší, tu o větší ceny. Tentokrát je věnovala ČSOB Penzijní společnost a nechce za ně nic než trochu prověřit, jak znáte její penzijko a účastnické fondy. Hrajeme o pět sportovních batohů od firmy Husky a pět pětisetkorunových poukazů k nákupům na Mall.cz. Takže pokud právě potřebujete doplnit zásoby, jedinečná příležitost.

Pravidla jsou klasicky jednoduchá, o moc jednodušší být nemůžou. Níž najdete pětici otázek, které se týkají penzijních produktů od ČSOB Penzijní společnosti. Když budete odpovídat jako profíci, to jest správně, a po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepište do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz.

Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, až na vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do poledne 31. března 2020. Z došlých mejlů vylosujeme deset výherců.

Chci vyhrát!

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: