Vypněte se se Symfonií

26. 8. 2019 | Vstoupit do diskuze

Prázdniny se chýlí ke konci, ale babí léto bude teplé a na koupačku není nikdy pozdě. V AXA pro vás připravili soutěž o tři dvojité vstupenky do Aqualandu Čestlice nebo Aqualandu Moravia.

Vypněte se se Symfonií

Těžko na cvičišti, lehko v koupališti.
Jakožto praví profesionálové jste jistě zaznamenali novinky v rizikovém pojištění Symfonie od pojišťovny AXA. Procvičte si v našem krátkém kvízu svoje znalosti Symfonie a ověřte si, jak dobře se vám novinky dostaly pod kůži. Pro tři z těch, kteří prokážou perfektní znalosti, je přichystaná mokrá cena. Dvojitá volná vstupenka – v kombinaci dospělý + dospělý nebo dospělý + dítě – do nejkrásnějších českých a moravských akvaparků. Vybrat si můžete podle své chuti a možností mezi Aquapalace Čestlice na kraji Prahy a Aqualandem Moravia v Brně.

Pravidla jsou jednoduchá, že jednodušší už být nemůžou. Zde najdete šest otázek, které se týkají rizikového pojištění Symfonie. Odpovídejte jako profíci a po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepište do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz.

Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, jen vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do poledne 8. září 2019. Z došlých mejlů vylosujeme tři výherce.

Hodně štěstí.

Vstupte do kvízu 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: