Co chcete od Allianz

22. 7. 2019 | Vstoupit do diskuze

Ponožky, fernet s divnou příchutí, džungarský křeček. A tak dále. Není nic horšího než nevhodný dárek. Nechat si ho nechcete, vyhodit je škoda, a když ho pošlete dál, hrozí, že se vrátí dárci nebo dokonce zase vám. Proto Allianz do soutěže pro svoje partnery v Partners věnuje poukázky, za které si koupíte, co chcete.

Co chcete od Allianz

Ukažte, že jste dobrý parťák a otestujte svoje znalosti pojištění Partners ŽIVOT. Pro tři z vás, kteří budete odpovídat dobře, jsou připravené pětisetkorunové poukázky Sodexo. K nákupu toho, co sami chcete, pak můžete využít víc než 18 tisíc obchodů po celém Česku.

Tady najdete otázky, které se týkají pojištění Partners ŽIVOT od Allianz. Pokud na kvízové otázky odpovíte dobře, po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepíšete do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz. Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, jen vaše jméno a kontaktní údaje, nezapomeňte na adresu, kam budete chtít výhru poslat. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do půlnoci 4. srpna. Odpoledne vylosujeme z došlých mailů tři výherce. Dáme vědět.

Přejeme vám hodně štěstí.

KVÍZ

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: