Utáhněte šrouby s Wüstenrotem!

15. 7. 2019 | Vstoupit do diskuze

Léto je sice horké, ale to ještě neznamená, že lidé přestanou toužit po vlastní střeše nad hlavou. Banky a stavební spořitelny se předhánějí v akčních nabídkách půjček na bydlení a vy určitě nechcete stát opodál. Otestujte své znalosti nabídky Wüstenrotu a zasoutěžte si o jeden z desíti akušroubováků.

Utáhněte šrouby s Wüstenrotem!

Loňské léto bylo nejen na hypotečním trhu poměrně horké. Letos to nebude jiné. Regulace sice trh dost zabrzdila, ale banky a stavební spořitelny se předhánějí v akčních nabídkách. Pokud hledáte pro své klienty to nejlepší ze světa hypoték a stavebního spoření, stačí znát jednu značku – Wüstenrot. Vyzkoušejte si, jak dobře znáte úvěrovou nabídku Wüstenrotu a vyhrajte jeden z deseti akušroubováků.

Stačí správně zodpovědět soutěžní otázky a můžete šroubovat ve vyšších otáčkách.

Pravidla:
Zde najdete několik otázek, které se týkají úvěrů od Wüstenrotu. Protože jste profíci, nebudete s nimi asi mít větší potíž. Pokud na kvízové otázky budete odpovídat dobře, po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. To přepíšete do předmětu e-mailu a zprávu pak pošlete na adresu soutez@penize.cz. Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz. V mejlu samotném už pak nemusí být vůbec nic, jen vaše jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem v předmětu musíte poslat do půlnoci 28. července. Odpoledne vylosujeme z došlých e-mailů hned deset výherců, kteří obdrží „pomocníka do domácnosti“ – aku šroubovák BOSCH IXO V Basic.

Přejeme vám hodně štěstí.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: