Malý letní kvíz o ceny od Direct pojišťovny

25. 6. 2019 | Vstoupit do diskuze

Direct pojišťovna vzkazuje, že na vás myslí. Ostatně – od toho jsou pojišťovny na světě, aby pořád na lidi myslely. Za zodpovězení několika otázek o majetkovém pojištění nabízí praktický balíček pro horké letní dny.

Malý letní kvíz o ceny od Direct pojišťovny

Vybavte se na letní výlet s Direct pojišťovnou – praktický balíček obsahuje baťůžek, slaměný klobouk, brýle, láhev kvalitního vína a box na dobroty, které se k němu budou hodit. Inu, v horkých letních dnech potěší i maličkost, která trochu pomůže od všudypřítomného horka. Co udělat, aby tyhle maličkosti říkaly pane nebo paní právě vaší maličkosti? Maličkost – odpovědět jako profík na pár kvízových otázek.

Pokud na kvízové otázky odpovíte správně, po odeslání kvízu se vám objeví tajné heslo. Heslo poté přepište do předmětu e-mailu a zprávu zašlete na adresu soutez@penize.cz. Do soutěže přijímáme jen e-maily z pracovních schránek, tedy s doménou @partners.cz.

V e-mailu samotném uveďte svoje jméno a kontaktní údaje. Zprávu s tajným heslem musíte poslat nejpozději do poledne 8. července. Následně vylosujeme z doručených e-mailů výherce, se kterými se domluvíme na způsobu předání výhry.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: