UniCredit Bank a soutěž o špičkovou mičudu

13. 5. 2019 | Vstoupit do diskuze

Máte někdy chuť do všeho kopnout? Kopněte radši do balonu Adidas, který do jarní soutěže pro poradce věnovala UniCredit Bank.

UniCredit Bank a soutěž o špičkovou mičudu

Máte někdy chuť do všeho kopnout? Je to přirozené. Lepší ale je agresivitu transformovat v něco ušlechtilého. Začněte tedy třeba tím, že nebudete čutat jen tak do něčeho, ale nasměrujete svůj sportovní střevíc na festovní značkový pumlíč, mičudu, merunu, balon, kopačák. Ronalda ani Messiho z vás sice míč od Adidasu za dva a půl tisíce neudělá, ale že vám bude na světě lepší, o tom není pochyb.

Pokud máte pocit, že nabídka je lákavá spíš pro pány – třeba ano. Na druhou stranu je z toho přece možné udělat přednost: neříkejte, že mezi svými blízkými nenajdete někoho, komu darováním kvalitního kulatého nesmyslu neuděláte pekelnou radost.

Co pro získání mičudy od UniCreditu udělat?

Jednoduchá rada: zahrajte si kvíz na Peníze.cz. Na kvízové otázky musíte odpovědět nejdéle do posledního května a ještě před půlnocí podle instrukcí, které úspěšný řešitel kvízu najde po zodpovězení otázek, odeslat tajné heslo na určenou adresu. A pak doufat ve štěstí při losovačce.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: