Jeden svět, jedno srdce: Výroční konference Partners 2024

17. 6. 2024 | Vstoupit do diskuze

Tradičně skvělá a na události bohatá akce se vrátila zpět od české metropole. Pražské O2 Universum se tak na začátku května proměnilo v jeden veliký fintech hub. Už samotná znělka všechny přenesla do jiné galaxie a každý si pak ve fotokoutku mohl díky umělé inteligenci vytvořit i svého avatara.

Jeden svět, jedno srdce: Výroční konference Partners 2024

Taky již tradiční a jako vždy trefný moderátor Jakub Prachař přinesl na úvod zlatou medaili z hokejového mistrovství, čímž připomněl nedávnou velkou hokejovou radost, která doslova pohnula celou Českou republikou. A následně se jako vždy vtipkoval celým dnem, což ocenil i na síti LinkedIn spoluzakladatel finančněporadenské skupiny Partners Petr Borkovec: „V pátek proběhla v O2 Universum naše tradiční výroční konference Partners. Jako vždy velká show, legrace i pohoda, spousta emocí i motivačních přednášek a také několik velkých oznámení. Opět skvělý a mega vtipný a pohotový moderátor Jakub Prachař, který nás perfektně zná. Opět několik krásných přestřelek s ním. SUPER jeho rozhovor s Pokáčem. Ten byl taky dost vtipný. Jako vždy spousta oceněných, vyznamenaných a povýšených.“

Další spoluzakladatel Radim Lukeš vyzvedl překonání magického milionu bankovních jednotek za jediný měsíc. A hned dodal, že kdo umí jeden milion, umí i dva, protože bariéry jsou jen v našich hlavách. Takže všichni mají novou motivaci, proč zase o něco víc zabrat.

Petr Borkovec se poté zaměřil na akciové programy a přednesl skvělá čísla a ohodnocení jednotlivých společností skupiny Partners. Na závěr přivítal nového Partnera Petra Jana Křena, kterému předává své partnerství, protože se chce více věnovat strategickému vedení Skupiny a Partners Bance z pozice co-CEO. Té se skvěle daří, už přesáhla 50 tisíc klientů a v depozitech sahá na 20 miliard korun.

Ředitel marketingu Robert Chmelař ukázal, jak báječně si vede reklamní kampani s již zmíněným Pokáčem a jeho písničce složené na míru Partners Bance: Když neví kámoš, když neví mamka, poradí mi Partners Banka. Na písničku vznikají nové parodie, což je známka úspěchu. Ale jednou písničkou to nekončí, těšit se můžete na další Pokáčovy rychlovky! První jste mohli zaznamenat už v pátek.

Závěr dopoledne se nesl v duchu nového produktu pojišťovny Simplea – pojištění dlouhodobé péče. Unikátní propozici přiblížil ředitel obchodu Kamil Holánek, nový fond, který k produktu vzniká, přiblížila ředitelka Partners investiční společnosti Lucie Simpartlová. Jde o další zajímavou byznysovou příležitost (o které si mimochodem hodně přečtete v chystaném letním čísle magazínu Jsme Partners).

Po obědové pauze přišel jeden z vrcholů dne – Pokáč zahrál jen pro Partners dva top songy a na závěr vystřihl písničku banky. Refrén s ním zpíval jedním dechem celý sál. Pak se usadil do křesílka, protože ho čekal rozhovor s Jakubem Prachařem na téma peníze, umění, inspirace a vztahy. Vtipy nešetřili! Každý po svém.

A k tomu vyhlašování speciálních kategorií, přehled všech vítězů v kategoriích nejlepší pozice, oznámení, kam se na tripy pojede příští rok. Kdo nebyl, tak možná ještě neví, že manažeři se vypraví objevovat krásy Islandu, profíci vyrazí do exotického Ománu a na franšízanty čeká Maroko. Den vrcholil povyšováním do pozic. Povyšovali jsme více než 40 osobností. A na závěr se Jitka Lucbauerová bavila s nově povýšeným ředitelem na postu D2 Zdeňkem Hromem (že neuhodnete, kdo bude na titulce nového Jsme Partners…). 

A abychom nezapomněli, za rok zase zamáváme Praze a vrátíme se do Zlína! Už teď se nemůžeme dočkat.

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: