Druhý ročník Běhu pro Julii vynesl přes 110 tisíc korun

Zuzana Fendrychová | 23. 5. 2024 | Vstoupit do diskuze

V půlce května se konal v líšeňské Rokli v Brně druhý ročník charitativního Běhu pro Julii. Necelé dvě hodiny po poledni byl již z dálky vidět skákací hrad pro děti a startovní oblouk s logem Partners. Jeden okruh měřil 500 metrů a ten nejvytrvalejší běžec jej proběhl 60krát, nejstatečnější běžkyně 55krát a nezdatnější junior zdolal 48 kol. Výtěžek z akce přesahující sto tisíc korun putuje opět neziskové organizaci Dům pro Julii.

Druhý ročník Běhu pro Julii vynesl přes 110 tisíc korun

Ačkoliv počasí letos akci zrovna dvakrát nepřálo, zúčastnilo se běhu na 300 běžců, chodců, jezdců (početné zastoupení tvořili i kolegové z Partners). „Všem moc
děkujeme za účast, letos jsme napočítali o 100 lidí více než v prvním roce konání,“ 
vzkázala za organizátory Petra Novotná, VIP poradkyně Partners z Brna.

Z dalších aktivit na místě mohli přítomní obdivovat také nafukovací modely Země, Měsíce a Marsu. „Běžci se tak na trati dostali doslova až do vesmíru, stejně jako
pořadatelé a kolemjdoucí, do kroku jim hrála také živá kapela. Znovu se dobře jedlo a pilo, panovala dobrá nálada,“
dodává ještě Petra.

Účastníci se taky ptali přítomných dam z Domu pro Julii (nezisková organizace věnující se nevyléčitelně nemocným dětem a jejich rodinám) na novinky, hlavně je zajímalo, jak pokračují přípravy na srpnové otevření dětského hospice. Akce přinesla více než 110 tisíc korun a další peníze stále proudí na transparentní účet. 

Datum třetího ročníku je předběžně stanoveno na 15. 5. 2025. Přejeme mu, ať se opět povede a přinese hodně zážitků, radosti a podpoří dobrou věc.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: