Peníze pomohou malé Emmičce, zapojte se taky

14. 3. 2023 | Vstoupit do diskuze

Druhá březnová sobota měla do jarního počasí ještě velmi daleko, není tak divu, že se pořadatelé trochu báli o osud premiérového Radešínkova benefičního běhu. Naštěstí v neděli 12. března v areálu U Radešínka v Počepicích u Sedlčan vládly jiné podmínky. Nejen poradkyně Markéta Hejhalová, která vzala organizaci pevně do svých rukou, se tak nakonec mohla radovat z výtěžku pro malou Emmičku přesahujícího 23 tisíc korun.

Peníze pomohou malé Emmičce, zapojte se taky

Celá akce se pořádala pro Emmičku, která se od narození potýká se vzácným epileptickým syndromem zpomalujícím vývoj, který v jejích dvou letech odpovídá tříměsíčnímu miminku. Jedná se o tzv. Ohtaharův syndrom. Maminka Lucka na vše zůstala úplně sama, proto se Markéta rozhodla pomoci. Vybraná částka bude použita na zdravotnické pomůcky a rehabilitační pobyty, které jsou nutné pro Emmičky další vývoj.

„Přestože počasí zprvu vypadalo, že akci nebude vůbec přát, nakonec se umoudřilo, a dokonce vysvitlo  i sluníčko. I díky doprovodnému programu pro děti se den vydařil. V areálu byl připravený skákací hrad a vítězný oblouk, které Partners na akci zapůjčili zdarma,“ děkuje Markéta Hejhalová s tím, že celkový výtěžek z benefičního běhu činí 23 231 korun!„Navíc stále probíhá veřejná sbírka, do níž je možné přispět třeba virtuálním startovným. Budeme vděční za každý další příspěvek,“ doplňuje Markéta.

POMOCI EMMIČCE MŮŽETE ZDE: Spojme síly pro malou Emmičku se vzácným onemocněním 

 Děkujeme, že nejste k lhostejní k těm, kdo ocení i malou pomoc.

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: