Obchodní akcelerátor se představuje

2. 3. 2023 | Vstoupit do diskuze

Umět jednat s lidmi a získat od nich informace, jaké potřebujete, a nakonec je bez nátlaku přesvědčit ke konkrétnímu kroku je velké umění, bez kterého se v současnosti neobejde žádný dobrý podnikatel. Obchodní akcelerátor vznikl právě proto, aby tyto dovednosti přivedl do moderní doby. Pod jeho myšlenkou je podepsaný Petr Kroupa.

Obchodní akcelerátor se představuje

Cílem akce, která se premiérově v únoru a březnu zastaví ve třech městech naší republiky, je nalákat poradce napříč pozicemi na další stejné semináře v průběhu tohoto roku. První díl se konal v AquaPalace Praha 23. února.

Seminář nabízí konkrétní doporučení, která je možné využít v praxi. Skvělá byla energie školitelů. Každý si v programu najde to svoje. Techniky jsou rozdílné, ale cíle je vždy stejný, jen k němu vedou jiné cesty,“ shrnul akci třeba Luboš Novák, jeden ze školitelů. Další z účastníků Jaroslav Richter byl také s obsahem školení i přístupem spokojený: „Baví mě práce s lidmi. Podstata je důležitá. To, jakým způsobem to uděláš, je pak na každém, co mu sedne.“

A co všechno bylo na programu?

JOSEF BELLA: TYPICKÉ SITUACE A NÁMITKY V CELÉM PROCESU (ANALÝZA, DOPORUČENÍ, PORADENSTVÍ) A JEJICH ŘEŠENÍ, FORMA - KOUZLO OTÁZEK

 

MICHAL BALEK: PRINCIPY, ZÁSADY ANALÝZY, KOMPLEXNOST A OBCHODNÍ VYCHYTÁVKY 

 

LUBOŠ NOVÁK: JAK ZÍSKAT MAXIMÁLNÍ INVESTIČNÍ ČÁSTKY A VYUŽÍT CELOU + ZÍSKAT MOTIVY-POSTOJ A KOMUNIKACE

 

MIROSLAV ORT: DOPORUČENÍ – POSTOJ A KOMUNIKACE

 

MIROSLAV KROUŽEK: JAK SE DNES VOLÁ NA DOPORUČENÍ + NÁMITKY

Termíny Obchodního akcelerátoru:

23. 2. -  AquaPalace Praha

1. 3.   - OREA Congress Hote Brno 

13. 3. - EA Congress Hotel Aldis, Hradec Králové

 

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: