Inspirace Baťou. „Král obuvi“ by i dnes mohl vyučovat systém řízení

Zuzana Fendrychová | 26. 10. 2022 | Vstoupit do diskuze

Členové partnerství Jitky Lucbauerové při kvartální konferenci v Hradci Králové rozebírali možnosti, jak rozvíjet svůj byznys na jednotlivých pozicích. Závěr víkendu pak zpestřila vstupem projektová manažerka Nadace Tomáše Bati Gabriela Končitíková, která se dvanáct let věnuje studiu odkazu jednoho z největších podnikatelů své doby.

Inspirace Baťou. „Král obuvi“ by i dnes mohl vyučovat systém řízení

Královéhradecký hotel Tereziánský dvůr patřil ve dnech 15. a 16. října 170 lidem z partnerství Jitky Lucbauerové. Na kvartální konferenci byly nejen vyhlášeny nejlepší výsledky třetího čtvrtletí letošního roku, ale především účastníci absolvovali různá školení. Pro úplné nováčky byly hlavními tématy KARIÉRA s Partners a přidaná HODNOTA služeb. Budoucí vedoucí a manažeři se zaměřili na postoje k neúspěchu a budování firmy, dále měli školení na téma MOZEK inspirované poradcem managementu Vlastimilem Orlitou. SYSTÉM PRÁCE v kanceláři a vedení pohovorů bylo zase primární oblastí pro skupinu vedoucích z VIP CO A FR. A poslední skupina koncipientůsi vyjasnila postoj OBCHODNÍK VS. ODBORNÍK s tím, jak získat kvalitní doporučení a udělat první dojem.

Po přivítání celkem sedmnácti nováčků, což značí 40% nárůst oproti předchozím letošním kvartálům, a sobotní večerní zábavě s rautem zakončila konferenci lektorka a spisovatelka Baťova odkazu Gabriela Končitíková. Její přednáška, na které bylo beznadějně plno, zahrnovala specifické části Systému řízení Baťa, baťovský leadership a Soustavu řízení Baťa obecně. Posluchači slyšeli, jak do svého podnikání mohou zahrnout dovednosti jednoho z našich největších podnikatelů, jehož na svou dobu revoluční metody vedení a motivace pracovníků ovlivnily řady budoucích ekonomů.

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: