Trip partnerství Jitky Lucbauerové: lázeňský pobyt odměnou pro nejlepší z nejlepších

Zuzana Fendrychová | 8. 9. 2022 | Vstoupit do diskuze

Konec letních prázdnin má pro mnohé sladkobolnou příchuť blížícího se začátku povinností a všedních starostí. Nemusí tomu být vždy. Trip partnerství Jitky Lucbauerové zpestřil závěr léta nejlepším dvaceti manažerům a ředitelům. Za svou práci byli odměněni čtyřdenním pobytem v lázeňském městě Świeradów-Zdrój (česky Lázně Svěradov) na jihu Polska.

Trip partnerství Jitky Lucbauerové: lázeňský pobyt odměnou pro nejlepší z nejlepších

O wellness pobyt se mezi lidmi na pozicích D, M, VIPCO, FR a VIP C soutěžilo od letošního ledna do června. Ti nejlepší z nejlepších si za odměnu mohli vzít partnery i děti, výjimkou nebyla ani miminka.  

Nové síly do další práce manažeři a ředitelé nabírali od 25. do 28. srpna v hotelu Biały Kamień, který se kromě luxusní Wellness & Spa zóny pyšní také okolím vhodným k výletům. Kromě společné večeře na uvítanou si každý mohl zvolit program podle svého vkusu: toulky historickým městečkem, výhled ze SkyWalk stezky v oblacích se 105metrovým tobogánem, masáže, lázeňské nebo kosmetické procedury, saunování, pobyt v solné jeskyni či vířivce. Mnozí vyzkoušeli i místní léčivé prameny, které „zlepšují chuť k jídlu, zastavují nevolnost, zmírňují úzkostné stavy a nemoci žaludku či jater“. 

Świeradów-Zdrój hostil trip partnerství Jitky Lucbauerové již podruhé. Místo dalšího ročníku je zatím skryto pod rouškou tajemství. Jisté však je, že to bude opět stát za to! Takže, kdo pojede příště? 

Tip: Pokud byste se do lázeňského města Świeradów-Zdrój vydali na jaře, určitě se zastavte na Dnech kvetoucích rododendronů. Jejich krása vám vyrazí dech.

 

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: