Ozvěny Firemní akademie: důvěra je začátkem i koncem

25. 8. 2022 | Vstoupit do diskuze

„Nejde o ty, kdo říkají, že chtějí. Ale o ty, kdo jdou a udělají to,“ zaznělo krom jiného na Firemní akademii, kterou o víkendu 13. a 14. srpna pro nové podnikatele uspořádal tým ředitele Zdeňka Šimka. V kempu Ostrov v Zadní Třebani se sešlo osmdesát nováčků a spolupracovníků Partners, kteří se po oba dny intenzivně věnovali práci s klienty, společníky a asistentkami.

Ozvěny Firemní akademie: důvěra je začátkem i koncem

Pro snazší uchopení témat bylo postaveno poblíž řeky Berounky čtrnáct stanovišť, v nichž se účastníci akademie učili správnému nastavení komunikace s klienty a efektivnímu zapracování vybraných lidí do firemních procesů. Zpestřením a zároveň živoucím důkazem, že obchodní modely bezvadně fungují, byla návštěva spoluzakladatele firmy Radima Lukeše. Jeho příspěvky se dotýkaly hned několika témat: people businessu, firemní a osobní odpovědnosti anebo kariérního růstu.

„Tento víkend mi dal přesně to, co jsem potřeboval. Spojení osobního života s podnikáním a moment rozhodnutí. Hned po akci jsem si domluvil sedmnáct klientských schůzek a dalších čtrnáct náborových na nadcházející týden,“ svěřil se jeden z účastníků akce. Další zase poukázal na nedílnou součást výjimečné služby, bez níž by fungování Partners na českém trhu nebylo už 15 let možné: „Přítelkyně, kterou Firemní akademie nadchla pro podnikání, si bude muset nejprve vybudovat důvěru lidí k neocenitelné službě, která je přiblíží jejich snům.“  Přesně tak pojmenoval, že důvěra je alfou a omegou vztahů jak s klienty, tak mezi kolegy a spolupracovníky.     

Odpolední program patřil fyzickým aktivitám. Hrál se volejbal, nohejbal, badminton, stolní tenis či pétanque. Večer se nesl ve znamení vyhlášení výsledků za měsíc červenec. A táborák s opékáním špekáčků a rožněním prasete pak příjemně doplnil fantastický zpěvák a kytarista Milan Nemeš.

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: