Když tým NE-NE vládne pod vysokou sítí

Zuzana Fendrychová | 17. 8. 2022 | Vstoupit do diskuze

Zatímco profesionální volejbalisté se intenzivně připravují na blížící se světový šampionát v Polsku a Slovinsku, vyznavači hry pod vysokou sítí z řad Partners se sešli na koupališti ve Slavkově u Brna. Nejlepšími plážovými volejbalisty se ve druhém ročníku jihomoravského turnaje stal tým „NE-NE“ kapitánů Jiřího Nedělníka a Martina Neuhybla. Jejich spoluhráči byli Renáta Blechová, Barbora Sedláčková a Radek Sedláček.

Když tým NE-NE vládne pod vysokou sítí

Hozenou rukavici v podobě účasti na turnaji svolaném Petrem Borkovcem, Miroslavem Rájou, Markem Liškou a Miroslavem Pořízkem zvedlo na 130 lidí z jednotlivých ředitelství, což je takřka dvojnásobek oproti loňské premiéře: „Letošní druhý ročník jsme pojali trochu jinak, kolegové si s sebou mohli vzít i děti a partnery. Čekal jsem, že na akci bude zhruba 200 lidí, nakonec jich sice dorazilo míň, ale aktivně se jich do hry zapojilo asi 60,“ zhodnotil účast za všechny pořadatele Mirek Rája.

Od jedenácté hodiny dopolední tak byly kurty klubu SK Beachvolleyball Slavkov nabité k prasknutí, v herních pauzách se účastníci mohli osvěžit v místním bazénu nebo si u baru dát míchaný drink. „Největší neznámou pro tento typ akce je počasí. Pokud by nám nevyšlo, pak jsou veškeré přípravy a plány zničeny. Dva roky po sobě nám počasí naštěstí přálo. Díky za to,“ oddechl si Mirek Rája.

Hrálo se systémem každý s každým, což si v pekelně horkém písku od všech hráčů vyžádalo obrovskou dávku fyzických i morálních sil, vždyť šlo o čtyři hodiny čistého hracího času! Na stupně vítězů se po vyřazovacích bojích kromě již zmíněného vítězného týmu NE-NE probojovali ještě druzí SEJMULÁCI (Jiří Smažák, Ladislav Knap, Alexej Sejmulák, David Šnyrych) a třetí SUPR TÝM (Petr Bob, Lukáš Beňa, Jiří Baldyňák, Libor Eliáš, Richard Voříšek, Pavlína Voříšková). Medailemi ověnčení si za své výkony odnesli poháry a šampus od společnosti Amundi, ostatní skvělé zážitky umocněné after party po vyhlášení výsledků.

Před všemi hráči smekáme za předvedené výkony a přejeme dalšímu ročníku jak stálou přízeň počasí, tak výkonnější lednice. Protože 40 litrů domácího guláše, který vlastnoručně navařil Mirek Rája, v horku zkyslo a nedalo se zachránit. „Škoda guláše, dnes je to už k zasmání, ale v první chvíli to bylo vážně k pláči,“ se slzou v oku dodal melancholicky Mirek Rája s tím, že už teď začíná přemýšlet o plánech na rok 2023.    

 

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: