Na břehu Lipna se děly věci

30. 5. 2022 | Vstoupit do diskuze

Kristina Žůrková slavila Partnerství! Firemní dvoudeňák na Lipně si všichni báječně užili a jako bonus získali bohatou byznysovou inspiraci.

Na břehu Lipna se děly věci

Akce odstartovala přivítáním a představením všech kapitánů. Jakmile se rozdaly drobné pozornosti, slova se ujali slovenští hosté ze Simplea SK, kteří mimo jiné přijeli pogratulovat Martinu Frantíkovi k povýšení na Senior Directora. Po výborném obědě následoval „křížový výslech“ hosta Petra Borkovce, kterého si vzali do parády Kristi s Martinem. Padaly otázky humorné i vážně míněné, a Petr se tak mohl rozpovídat o vizích společnosti Partners, zážitku z dokonalé finanční služby, o výzvách i příležitostech dnešního trhu a plánech Partners Banky.

Poté se všichni nalodili na parník a první společná plavba v námořnickém stylu mohla začít. Parník brázdil po Lipně celé dvě hodiny, během nichž se rozjel večírek ve stylu 80. a 90. let. Na jeho začátku Kristi poděkovala Petru a Lucce Borkovcovým za celý tým Jihočechů a s řediteli za zády zazpívali píseň o tom, jak vše začalo. Společně pak předali Petrovi dárky za jeho podporu a důvěru během celého jejich působení v Partners.

Druhý den se, po pár hodinách spánku, ti nejstatečnější sešli na záchranářském kurzu pod záštitou lipenské vodní záchranné služby. Byla to fuška, ale také velká sranda – řídil se vodní člun i raft, balancovalo se na paddleboardu, střílelo z luku i vzduchovky, zachraňoval se tonoucí a nechyběla ani masáž srdce. Na závěr byli všichni odměněni tekutými certifikáty.

Všem patří velký dík! Bylo to super!

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: