Výroční konference partnerství Jitky Lucbauerové

7. 3. 2022 | Vstoupit do diskuze

Vyhlašování nejlepších poradců a manažerů za rok 2021, slavnostní povyšování nových i stávajících spolupracovníků, vzájemná inspirace u výborného rautu a vína, školení Petra Borkovce, inspirace od kouče Petra Růžičky… to všechno obsahovala výroční konference partnerství Jitky Lucbauerové, která se letos uskutečnila 19. – 20. února 2022.

Výroční konference partnerství Jitky Lucbauerové

Víkendové konference se nakonec zúčastnilo více než 160 účastníků napříč pozicemi v celém partnerství. V sobotu byla na programu školení tematicky rozdělená na základě dosažených zkušeností a směru, kterým se má byznysová cesta účastníka ubírat. Partnerství Jitky Lucbauerové je charakteristické tím, že klade mimořádný důraz na kvalitní, systematické vzdělávání a praktické prohlubování znalostí a dovedností. Proto je i cílenou snahou každou konferenci posunout na vyšší úroveň a přinést tak do společnosti podporu právě v oblastech, ve kterých se daná skupina potřebuje zdokonalit.

Nováčci nacházející se na úplném začátku své kariery se zabývali přidanou hodnotou naší služby a úspěšným rozjezdem podnikání, postnováčci pracovali na postoji k okolí a principech úspěšného fungování ve firmě, u manažérů a budoucích vedoucích byl mj. kladen důraz na téma, jak přivést nové franšízanty. VIP CO a PM pracovali na tom, jak rozvíjet a aktivizovat  lidi v týmu, jak budovat firmu  a navyšovat výkon. VIP konzultanti se seznamovali a analyzovali novinky na finančním trhu, inspirovali se vzájemně v oblasti navyšování výkonu a řešili také vyvíjející se podmínky hypotečních úvěrů. Koncipienti se pak věnovali komunikaci s klientem, konkrétně – jak reagovat na jeho námitky, jak pracovat se svým sebevědomím, a také jak lépe získávat doporučení.

Hlavním hostem byl Petr Borkovec a jeho vystoupení se dočkalo skvělých zpětných vazeb. Petr s manažery a poradci diskutoval, jak by měl podnikatel přemýšlet ve všech oblastech svého života, a to nejen byznysového. Všichni dobře víme, jak důležité je převedení načerpaných informací do reality, a proto bylo vše řečené podrobeno důkladnému rozboru a diskuzím v menších skupinách, kde si každý definoval, co a jak zavede do svého běžného, každodenního fungování.

Sobotní večer byl tradičně věnovaný slavnostnímu vyhlašování nejlepších poradců, manažerů a nejvýkonnějších a nejrůstovějších struktur. Oceňovaly se týmy, které do firmy za minulý rok 2021 přivedly a zapracovaly nejvíce nových spolupracovníků, což pak samozřejmě přispělo k povyšování do dalších manažerských pozic. Po emotivním vyhlašování byla pro všechny účastníky připravena společná večeře a následoval inspirativní večer u sklenky vína a výborného rautu. V pozdějších hodinách zahrál i DJ a přítomní mohli předvést něco ze svého tanečního umění.

Příjemný víkend zakončil kouč Petr Růžička, který se zabýval tématem komunikační techniky a motivace. Předal do firmy myšlenku, jak správně přistupovat ke klientům i spolupracovníkům na základě „kyblíkové“ metody, která spočívá především v uvědomění si toho, že každý má svůj „kyblík“ neboli cestu, již si prošel a prochází, naplněnou jiným obsahem. Důležité je se do daného člověka správně vcítit a pokusit se i přes rozdílné zkušenosti a vlastnosti najít společnou cestu.

Jak se líbila konference Vám?

Josef Dundr (M1)
Výroční konference Jitky L. byla jako vždy velmi zajímavá zejména osobnostmi, které na ni můžete poznat. Díky tomu člověk získá spoustu vazeb a budoucích spoluprací. Bylo fajn přivítat nové tváře a vidět nově povýšené spolupracovníky. V neděli jsem si také skvěle užil pana Petra Růžičku.

Petra Marková (D1)

Výroční konference byla opět skvělá. Sobotní dopoledne zahájil svou přednáškou u manažerů a budoucích vedoucích Petr Borkovec, který nám výborně vysvětlil růst na D2 v „jeho“ dobách“ a co je potřeba udělat dnes. Nedělní dopoledne přineslo uvědomění, jak funguje komunikace a motivace, a jak je někdy těžké se domluvit, když máme každý svoji představu o slovech, která říkáme. Externí školitel Petr Růžička nám dal mnoho příkladů k přemýšlení.

Libor Mutinský (FR)
Velmi mě zaujalo školení pana Růžičky. Uvědomění, že každý vycházíme z něčeho jiného a každý máme jiné vzorce chování a různé věci chápeme jinak. Proto je důležité více vnímat člověka, se kterým zrovna vedu rozhovor – ať už je to klient, nebo spolupracovník.

Eva Netolická (VIP CO IX)
Konference Jitky Lucbauerové je vždy perfektně připravená. Oceňuji zejména celkovou atmosféru a firemní kulturu. Děkuji za výběr přínosných a kvalitních témat i školitelů, kteří byli opravdu na velmi vysoké úrovni.

Zdeněk Hrom (D1)
Na letošní výroční konferenci panovala skvělá atmosféra, která udělala krásnou tečku za naším nejúspěšnějším rokem v historii Partners. Věřím, že si každý odnesl novou energii do svého podnikání. Osobně jsem největší inspiraci načerpal od ředitele Petra Ťažkého k tématu vyhledávání a získávání nových franšízantů. Těším se na další firemní akci.

Petr Douša (D1)
Tento event byl unikátní jak svou velikostí, tak kvalitou programu. Poprvé v historii se na konferenci mohli sejít všechny pracovní pozice z partnerství, které tvoří ekosystém našeho byznysu. Pozvaní hosté pak svá témata zvládli skvěle posluchačům přiblížit. Mozek finanční skupiny Partners Petr Borkovec přednesl téma „za 3 roky D2“ ve verzi 2022, kdy už dávno nemáme jen jeden byznys model, ale hned několik, ze kterých „Master Franšízanti“ budují svá ředitelství a partnerství. Srdcař Martin Výmola pohovořil o své největší devize – výjimečné manažerské empatii. Nedělní sladkou tečku obstaral mentální kouč a vysokoškolský pedagog, pan Petr Růžička, který inspiroval svým nadhledem nad mezilidskou komunikací a trpělivostí, s jakou vysvětlil nejtajnější zákoutí lidského podvědomí. Podle reakcí si celá firma akci velmi užila. I díky sobotnímu společenskému večeru s půlnoční diskotékou!

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: