Post Info: Strukturální akce, jak se patří

26. 1. 2022 | Vstoupit do diskuze

Jeden z prvních víkendů nového roku patří v partnerství Petra Kroupy už tradičně společnému Post Infu na Seči. Letos se ho zúčastnili spolupracovníci již tří partnerství – Petra Kroupy, Jitky Lucbauerové a Honzy Pantůčka. A jako vždy tu panovala skvělá atmosféra.

Post Info: Strukturální akce, jak se patří

Jelikož se lidé ve stále rostoucích firmách a partnerstvích nemají příležitost tak často potkávat, bylo na Post Infu živo vlastně neustále. Od příjezdu, kdy se lidé setkávali na hotelové recepci, přes všechny přestávky až do pozdního večera. Hotel Jezerka nám v tomto poskytuje skvělé zázemí jak v počtu školicích prostor, tak v kapacitě restaurace i přístupu všech zaměstnanců.

Tentokrát jsme se rozdělili do 6 tříd (5 tříd pokročilých, 1 třída nováčků) a nutno říct, že všichni noví kolegové byli osobnostně velmi zajímaví, a navíc opravdu skvěle připravení. Jejich výběr tak slibuje další nadprůměrný růst v tomto i dalších letech.

Zvolená témata byla uzpůsobena dané skupině a školení si vzali na starost nejúspěšnější manažeři a ředitelé napříč partnerstvími.

Večer vyvrcholil vyhlašováním, během něhož se ocenili nejlepší a nejrůstovější manažeři i nejlepší získatelé. Slavnostně jsme do pozic uvedli manažery a ředitele, kteří si zasloužili jmenování v uplynulém půl roce. Celkově se jednalo o 4 nové Team Managery, 2 Executive Managery, 1 Senior Managera, 1 Senior Directora, Zlatým hřebem pak bylo oficiální jmenování Honzy Pantůčka do pozice Partnera firmy. Honza kromě poháru, plakety a šampaňského převzal i osobní dárek přímo od Petra Kroupy a jeho ženy.

Už se těšíme na další fajn zážitky!

Jak se vám Post Info líbilo

Jitka Lucbauerová (Partnerka)
Mile mě překvapila kvalita nových lidí, což se pozná množstvím a úrovní otázek, které od nich dostáváte.

Jan Pantůček (Partner)
Velký firemní víkend hodnotím jako velice zdařilou akci, na které se opět mohli setkat budovatelé ze tří partnerství a navzájem si sdílet svoje know-how. Program byl rozdělen do šesti skupin dle pozic a úrovně dovedností (od úplných nováčků až po skupinu M3 i ředitelů) a probíhal v přátelské, uvolněné atmosféře. Opravdu rád bych ocenil připravenost a pracovitost všech lidí, s nimiž jsem měl možnost vést semináře. Vrcholem soboty bylo slavnostní vyhlášení, kde jsme ocenili nejlepší spolupracovníky za minulý rok a také jsme jmenovali několik nových manažerů a ředitelů. Myslím si, že každý, kdo se této akce zúčastnil, si z ní odváží mnoho užitečných rad a také chuť posouvat se dále. Takže díky všem za účast!

David Kučera (D2)
Byla to výborná akce se spoustou mladých a perspektivních lidí. Je na tom krásně vidět, jak dlouhodobá práce přináší výsledky.

Kateřina Smékalová (M2)
Nebyla jsem na akci podobného typu cca pět let, protože jsem měla malé děti a rozhodla se jim plně věnovat. Těšila jsem se na kolegy i na nové informace, které jsem tu měla možnost s novými parťáky sdílet. Musím říct, že akce moje očekávání předčila, a to jak svou atmosférou, tak nastavením lidí. Je vidět, kam se firma za tu dobu posunula. Lidi jsou proaktivní, chodí si pro informace, nebojí se kohokoliv oslovit s dotazem o pomoc, domluví si online individuály, oceňují know-how služebně starších kolegů – zkrátka je jim to podnikatelské myšlení vštěpováno dobře. Jsem moc ráda, že můžu být znovu součástí takového týmu. Ani jsem si neuvědomovala, jak moc mi chybělo být v kontaktu s podobně smýšlejícími lidmi. Je to velmi obohacující. Myslím, že v partnerstvích Petra Kroupy, Honzy Pantůčka a Jitky Lucbaerové jsou i lidsky velmi podobně naladění lidé a ta legrace, hecování se, pošťuchování, ale zároveň i zájem a podpora, je něco unikátního. Jsem za to dnes zpětně velmi vděčná.

Dominik Pilát (M1)
Po dlouhé době se jednalo o strukturální akci, jak se patří. Celá se nesla v duchu nastavení na podnikání, leadership, využití klientské práce v náboru, hledání cest v podnikání. Zažili jsme rotační kulomet čili maximální inspiraci od ostatních manažerů. Nemůžu úplně vypíchnout, co mě nejvíce zaujalo, je to asi souhrn celého dne. Ráno přijedete na hotel plný mladých motivovaných lidí, následují bloky školení od těch nejvíce úspěšných, ze kterých si každý odnese nové know-how a motivaci. V průběhu se seznamujete s dalšími manažery a domlouváte si společné spolupráce. Dále se oceňují ti nejlepší z nás a je super, když se mezi ně řadíte i vy (úsměv). Večer už je jen pomyslná třešnička na dortu, kdy u sklenky vína rozeberete byznys zas z jiného, neformálního, úhlu. Já si odvážím maximální inspiraci v náboru, jak růst ve větších číslech, jak povyšovat za krátký čas a vybudovat partnerství.

7

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: