Pomoc Moravě!!!

25. 6. 2021 | Vstoupit do diskuze

Asi jste nikdo neminul tu příšernost, která se udála na jižní Moravě! Martin Švec už začal vše řešit, protože tam máme spoustu klientů nejen v rámci Simplea! A právě v takových situacích bychom měli být našim klientům blízko a nabídnout pomoc! ZDE SOUPIS, JAK MŮŽETE POMOCI. ZA PARTNERS A SIMPLEA DÁME DOHROMADY FINANČNÍ ČÁSTKU NA PODPORU NEJHORŠÍCH PŘÍPADŮ, SE KTEROU MŮŽETE U VAŠICH KLIENTŮ OPEROVAT!

Pomoc Moravě!!!
  1. Pomoc nabídněte při řešení pojistné události ze škod na majetku – AŤ JIŽ MAJÍ KLIENTI POJISTKU PŘES NÁS, NEBO MIMO NÁS.
  2. Podobně v případě úrazu či něčeho horšího: pomozte s řešením pojistné události. Pokud to bude Simplea, tak klidně rovnou na Martina Švece – budeme hodně rychlí.
  3. SBÍRKA ANEB KAM PŘISPĚT: Znesnaze21 
  4. RYCHLOU POMOC A VELKOU POMOC budeme realizovat sami z našeho rozpočtu přímo z Partners na základě spolupráce s vámi.
  • RYCHLÁ POMOC:
  • Pár jsme jich už vyplatili. Částka 10 tisíc je určená lidem, kteří jsou opravdu v sociální nouzi. Mají minimální rezervy, jedná se o nízkopříjmové rodiny či důchodce apod. Sumu 5 tisíc posíláme hodně poškozeným klientům se středním příjmem a nižšími rezervami.
  • Posíláme rovnou na základě žádosti a následně pošleme jednostránkový formulář, který bude třeba podepsat – zajistí poradce!
  • VELKÁ POMOC = GRANT. POMOC AŽ 1,5 MIL. KČ ZE STRANY PARTNERS A SIMPLEA
  • Zde naopak budeme potřebovat celý příběh tak, jak to u grantů v minulosti bývalo. Vyplácí se po schválení a podepsání dokumentace a přivítáme spoluúčast poradce/ředitele.
  • Pokud se nějaký váš klient, spolupracovník, někdo vám opravdu hodně blízký či starší člověk bez velké pomoci dostane do finanční nouze (krátkodobě či střednědobě) kvůli této události a víte, že nemá dostatečné řešení v podobě pojištění, tak si zažádejte o grant. Napište žádost na vendula.dudlova@partners.cz, která to bude evidovat a řešit. Žádost bude obsahovat: o co jde, proč a o koho jde, ID klienta v Prometeovi včetně identifikace klienta, abychom mu  přes vás mohli poslat smlouvu o daru. Nezapomeňte na číslo účtu!
  • PŘÍSLUŠNÝ PORADCE ČI PARTNERS MARKET JE GARANT SMYSLUPLNOSTI A POTŘEBNOSTI TÉTO PODPORY. 
  • Pokud byste přímo v místě někdo organizoval pomoc s ubytováním a pracemi a potřebovali na to finanční podporu, která dává smysl, tak opět napsat Vendy a zde i mě v kopii!

OD HONZY BREJLA Z OBCHODNÍHO ODDĚLENÍ:
Aktuálně obvoláváme pojišťovny ohledně zvláštních procesů, prověřujeme pojistné podmínky na tornádo a zda budou pojišťovny plnit. Očekávám, že bychom k tomu poslali nejpozději v pondělí detail – jsme závislí na informacích z pojišťoven. Vydáme i obecné info, na jaká rychlá plnění mohou mít klienti nárok – náhradní ubytování, nákup nezbytných potřeb…Později se podíváme i na to, jak postupovat při jednání s bankou, pokud je na zničené nemovitosti hypotéka.

Pokud máte klienty, které katastrofa jakkoli zasáhla a potřebují asistenci, obraťte se emailem na likvidace@partners.cza do předmětu uveďte TORNÁDO. V textu pak popište stručně situaci, identifkujte klienta a napište, jaký produkt klient má (nemusí být přes nás). S poradcem se pak spojíme a budeme řešit individuální případy.

Děkujeme za POMOC!

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: