Nej práce na Mendelce

6. 7. 2021 | Vstoupit do diskuze

V půlce června jsme jako každý rok oceňovali studenty PEF Mendelu v Brně, kteří se zapojili do soutěže o nejlepší bakalářské a diplomové práce v oblasti financí s praktickým dopadem.

Nej práce na Mendelce

Celkem jsme ocenili 6 studentů a rozdali mezi ně 34 000 Kč. Laureátkami se staly Klára Zálešáková, studentka oboru Finance a investiční management, která se v diplomové práci zabývala vztahem mezi vývojem na akciových trzích jako indikátorem budoucího vývoje v zemích BRICS a Jana Gáťová, studentka oboru Finance, jež ve své bakalářské práci nejen navrhla nový produkt – ovesnou kaši s obsahem hmyzího proteinu, ale také sestavila marketingovou strategii pro uvedení potraviny na trh.

Druhé místo v soutěži obsadil v kategorii diplomová práce student Viet Cuong Le za práci věnující se cirkulární ekonomice a jejímu vlivu na udržitelný ekonomický růst. Výsledky práce Kateřiny Mlčúchové byly oceněny druhým místem v kategorii bakalářské práce a přinesly významné poznatky pro oblast přímých zahraničních investic vybraných zemí. Třetí místo získal za svou diplomovou práci Vliv ekonomických disparit regionů na politickou polarizace Ondřej Rolník a za bakalářskou práci věnující se dopadům zavedení bankovní daně na státní rozpočet byl oceněn třetím místem student Michal Škára.

Práce vyhodnocovala tříčlenná komise vč. Martina Širůčka, který na univerzitě i přednáší, a poradce Davida Kučery. Všem oceněným moc blahopřejeme!

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: