Pomáháme Moravě. Pojďte do toho s námi

28. 6. 2021 | Vstoupit do diskuze

Čtvrteční tornádo na jižní Moravě odneslo mnoha lidem střechu nad hlavou, zcela zničilo jejich majetky. V Partners finanční skupině pomáháme lidem, které tornádo připravilo o domov, majetek nebo jim ublížilo zdravotně. Pomáháme s hlášením a vyřízením pojistných událostí, radíme všem postiženým, nejen našim klientům. Také jsme připravili finanční pomoc, jde o následující typy podpory.

Pomáháme Moravě. Pojďte do toho s námi

Rychlá pomoc až 10 tisíc
První finanční podpora je rychlá pomoc ve výši 5 nebo 10 tisíc korun. Suma 10 tisíc Kč je určena pro lidi v sociální nouzi, s minimálními rezervami – jedná se například o nízkopříjmové rodiny či důchodce. Velmi postiženým lidem se středním příjmem a nižšími rezervami posíláme 5000 Kč. „Už jsme několik plateb realizovali. V praxi vše probíhá tak, že peníze odesíláme lidem přímo na účet, následně zašleme jednostránkový formulář, který je třeba podepsat,“ říká Petr Borkovec, generální ředitel Partners finanční skupiny.

První rychlou podporu 10 tisíc Kč dostala například mladá rodina, která z posledních peněz dokončila stavbu domu, jenž ještě ani nestihla pojistit. Z domu zbyly trosky.

Velká podpora až 100 tisíc
Pro rodiny ve velké finanční nesnázi máme společně s pojišťovnou Simplea připravenou sumu v celkové výši 1,5 milionu Kč. Přispívat budeme jednotlivým potřebným až do výše 100 tisíc korun. Pro zaslání částky budeme potřebovat znát celý příběh žadatele o pomoc, suma se vyplatí po schválení a podepsání dokumentace. První statisícové sumy už také pomáhají, například rodině, která aktuálně bojuje s vážnými zdravotními problémy a do toho jim tornádo zničilo domov.

V pomoci se velmi angažuje Kamil Masný, jeden z ředitelů sítě Partners. „Nesmírně si pomoci vážím. Jen za jeden den jsem vyřídil kolem 700 finančních příspěvků, smutných příběhů je bohužel hodně. Ale s nabídkou pomoci se na mě obrací lidé z celé republiky, ze zahraničí, je to něco neskutečného, jaké je mezi lidmi solidarita.“

Připojujeme se ke sbírce Znesnaze21
Zároveň se Partners připojují ke sbírce nadačního fondu Znesnaze21, kde nadále pomáháme vybírat peníze pro lidi postižené tornádem. Spolumajitelé Partners Petr Borkovec a Radim Lukeš poslali každý 100 tisíc Kč, ale pomáhají i stokoruny, přidat se může každý. Pomoci můžete i vy, zde: Znesnáze21

Kde hledat pomoc
Naše pomoc je vázána na poradce Partners, podporujeme ale nejen klienty Partners. Pokud potřebujete pomoci, a nejste naším klientem, kontaktuje některého z našich poradců nebo pobočku Partners Market.

Jejich seznam najdete na webu Partners.cz v sekci Naši poradci.

Oslovit náš můžete také na infolince Partners 800 63 63 63 nebo na mailu info@partners.cz.

Přejeme všem lidem, které neštěstí postilo, hodně sil. Nejste v tom sami! A všem děkujeme za pomoc.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: