Nenechte si ujít další Virtuální pátek: Tentokrát s hlavním ekonomem České spořitelny Davidem Navrátilem a Buřinkou!

14. 6. 2021 | Vstoupit do diskuze

Další páteční virtuální prezentace bude velká pecka! Před zelené pozadí se totiž postaví kolegové z Buřinky a jejich speciální host, David Navrátil, jeden z nejrespektovanějších a nejvíce citovaných ekonomů v České republice. Téma? „Transformace české ekonomiky 2.0 - jak se dostat z pasti ekonomiky středních příjmů“.

Nenechte si ujít další Virtuální pátek: Tentokrát s hlavním ekonomem České spořitelny Davidem Navrátilem a Buřinkou!

Kdy a kde:

Startujeme: 25. června 2021 od 10 hodin
Link: https://us02web.zoom.us/j/81033719431?pwd=Q05WbmxFVDJyejBkWWt3UHcydHdDUT09

Meeting ID: 810 3371 9431
Passcode: 467869 

Na co se můžete těšit?

  • David Navrátil vám pomůže přinést nový pohled na vaše podnikání a celou českou ekonomiku v postcovidové době. Řeč bude o automatizaci, vzdělanostní ekonomice, excelentním marketingu a schopnosti prodat se. Pokud si necháme ujet vlak, konkurence nás zašlape do země.

O Davidovi si můžete přečíst víc v rozhovoru na peníze: https://www.penize.cz/hdp/424528-cesko-muze-rust-dvojnasobne-petiletka-neni-sproste-slovo-rika-ekonom.

  • Další blok vysílání odmoderují Katka a Danuš, key account manažerky pro Partners, které vám představí novinky v Buřince. Řeč bude hlavně o novém družstevním bydlení a o tom, jak bydlet v novém a zaplatit jen třetinu kupní ceny.
  • Poslední blok obstará Michal Pejšek, teamleader úvěrů pro SVJ/BD. Téma jeho prezentace bude: úvěr OBNOVA - příležitost pro poradce. A dozvíte se taky, jak lze pomocí nových technologií zajistit komfort bydlení v bytových domech.

Těším se na Vás už za dva týdny.

 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: