Simplea cup 2021: tenis, pot a jídlo

11. 6. 2021 | Vstoupit do diskuze

Dne 4. 6. 2021 proběhl na tenisových dvorcích BLTC Brno Simplea cup – turnaj dvojic. Do klání se zapojilo 20 párů rozdělených do 4 skupin po pěti dvojicích. A jak to dopadlo?

Simplea cup 2021: tenis, pot a jídlo

Nasazení v jednotlivých skupinách potvrdili svoje postavení a spolu s další dvojicí, která obsadila druhé místo, postoupili do „VELKÉHO FINÁLE“. Hráči, kteří skončili na 3. a 4. místě, si pinkli „MALÉ FINÁLE“ a ti, kteří obsadili ve skupině poslední místo, využili možnost a zahráli si „MINI FINÁLE“.

Celkovým vítězem se stala dvojice Holý – Zelenka, která sice prohrávala 3:5 a odvracela tři mečboly, ale v závěru měla více sil a nakonec pokořila duo Stráský – Frantík 7:5. V boji o 3. místo zaslouženě zvítězila dvojice Borkovec – Liška, čímž odsunula na 4. místo pár Masný – Nedělník. Po ukončení turnaje následovalo slavnostní vyhlášení výsledků. Krásné poháry spolu s dalšími věcnými cenami (Lego opět udělalo velkou radost) předávali náš Martin Švec a Petr Borkovec. Turnaj provázela velmi příjemná atmosféra, kterou umocnilo nádherné počasí a výborné občerstvení. Všichni vypadali spokojeně. Těšíme se zase za rok!

Výsledky:

  1. Hubert Holý x Petr Zelenka
  2. Tomáš Stráský x Martin Frantík
  3. Petr Borkovec x Marek Liška

Malé finále:

  1. Jan Novák x Roman Štěrba 

 

Vaše dojmy: 

David Čanda: Přestože jsme zuby nehty s kolegou bránili poslední příčky, tak jsme si to moc užili. Organizace, kurty, lidi a protihráči, kteří svou profesionalitou v tenise překvapili nejen mě. Vše bylo na jedničku. 

Marek Liška: Spousta věcí super. Po dlouhý době jsme si užili akci venku a super počasí.

Patrik Novák: Turnaj byl skvěle zorganizován. Všude panovala velice příjemná atmosféra. Harmonogram výborný. Pití a jídlo také skvělé. Jediná výtka možná k obědu, kde guláš s knedlíkem není nejlepší variantou mezi zápasy. (smích)

Petr Skula: Perfektní jako vždycky! Příště musíme nepostoupit ze skupiny, abychom vyhráli LEGO v malém finále. Jen gulášek jsme si museli trošku přisolit. (smích)

 

 

 

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: