Renata Zachová získala první juniorskou medaili. Zlatou!

Markéta Daxnerová | 9. 7. 2018 | Vstoupit do diskuze

Partners jsou hlavním sponzorem mladé judistky Renaty Zachové na její cestě k olympijské medaili. A Renča postupuje za svým cílem směle. V polské Gdyni získala 8. července první juniorskou medaili, a to hned zlatou. Nominovala se tak na Mistrovství Evropy juniorů, které se bude konat v září v Bulharsku.

Renata Zachová získala první juniorskou medaili. Zlatou!

Renata Zachová druhá zleva

Renata Zachová startovala na European Judo Cup juniorů a juniorek v polské Gdyni ve váze do 63 kg v konkurenci 32 závodnic. „V prvním kole přešla přes litevskou soupeřku, poté „uškrtila“ holandskou závodnici, další Holanďanku hodila pěkným chvatem uchimata na ippon (plná záda). V semifinále nastoupila proti dánské soupeřce, které měla co vracet. Porazila ji dvěma bodovanými technikami před časovým limitem. Ve finále nastoupila proti další holandské závodnici a za necelou minutu ji krásným chvatem hodila na ippon a radost z vítězství propukla naplno,“ popisuje její maminka a poradkyně Partners Renata Zachová starší.

První juniorská medaile a rovnou zlatá. Gratulujeme a držíme palce pro Mistrovství Evropy juniorů v Bulharsku!

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: