Na stopě skotským tajemným legendám

Lucie Krejzová | 5. 10. 2017 | Vstoupit do diskuze

Banda 60 prima lidí ve složení 25 nejlepších franšízantů, 25 nejúspěšnějších obchodníků z poboček Partners market a týmu Allianz vyrazila prozkoumat severní část Skotska. Samozřejmě nelze opomenout milou společnost Petra Borkovce a Radima Lukeše, ale chtěli jsme vás trochu napínat!

Skotsko je pro Petra velkou vášní. Proto si přál, aby si „vyvolení“ výlet co nejvíce užili a poznali alespoň část z toho nejlepšího, co země nabízí. A k vidění bylo opravdu hodně. Vytvořit si dokonalý obraz o historii a dějinách nám pomohly dvě znalé průvodkyně Martina s Petrou. 

Hřbitovní kvítí, koně a čočková

První den nás Edinburgh přivítal ve svém typickém podzimním počasí. „Při prohlídce centra jsme narazili na pověstný Greyfriars Kirkyard, nejslavnější a nejstrašidelnější ze všech hřbitovů v Edinburghu, kde je i hrobka muže se jménem Thomas Riddell, tedy původní jméno lorda Valdemorta z Harryho Pottera,“ vypráví se zaujetím Lucie Krejzová. Na večer byla připravena uvítací večeře se skvostnými čokoládovými brownies ve vyhlášené restauraci Howies Waterloo.

Ráno osazenstvo naskákalo do dvou autobusů směr sever. Prvním silným zážitkem byl nezapomenutelný pohled na ohromné sochy mytických koní v Kelpies a pro milovníky technických zázraků lodní výtah Falkirk Wheel. Pak přišla na řadu projížďka lodí po Loch Lomond a okupace menšího bistra, kde byla obsluha nenadálým počtem zákazníků tak vyvedena z míry, že většinu z nich chtě nechtě občerstvila pouze „čočkovkou“. Večer se trávil v krásném dobovém hotelu postaveném před více než 200 lety.

A to samozřejmě nebylo vše! Na pokračování se můžete těšit v zimním čísle časopisu JsmePartners.

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: