Petra Marková s týmem pomáhala po povodních

Lada Kičmerová | 1. 11. 2010 | Vstoupit do diskuze

"Když jsme o pár bankovních jednotek nesplnili v červnu jako tým cílový výkon, který jsme sobě i Jitce Lucbauerové slíbili, rozhodli jsme si napravit svědomí pomocí po povodních," vypráví manažerka Partners Petra MARKOVÁ.

V sobotu 11. září 2010 se poradci a manažeři z týmu senior manažerky Petry Markové zúčastnili úklidových prací v povodňové oblasti v obci Hejnice. Všichni zúčastnění, tedy M2 Petra Marková, M1 Pavel Dymák, Veronika Dymáková, Dagmar Dontová, Soňa Koubovská a Romana Nováková s přítelem, prokázali velké nasazení při pomoci v postižené oblasti – jak je patrné i z přiložených fotek. Dále předali obyvatelům obce dar 15 000 Kč na odstraňování následků škod.

„Obecně jsme v týmu hodně charitativně nastavení,“ říká Petra Marková. „V květnu 2010 jsme se s týmem rozhodli udělat týmovou sázku, která vycházela z toho, že jsme slíbili jako tým Jitce Lucbauerové k obhájení Partnera nějaký výsledek a ten jsme chtěli všichni splnit. Aby se to stalo pro tým motivující a zapojili se opravdu všichni, tak jsme při poradě dali hlavy dohromady a stanovili si sázku.“

Tým Petry Markové slíbil Jitce Lucbauerové za období duben až červen 2010 15 tisíc bankovních jednotek. V červnu jim chybělo ještě 6800 bankovních jednotek, a tak si stanovili společný cíl: 7022 bankovních jednotek za měsíc červen. Pokud by byl cíl splněn, tým by se odměnil zážitkovým dnem na Mělicích, kde by si užíval vodní lyže, volejbal, tenis, pískové koupání a jídlo na náklady Petry Markové. V opačném případě se zavázali k organizaci dětského dnu pro dětský domov, ústav nebo nemocnici a nákup hraček či pomůcek za 10 000 Kč.

Skvělá práce, ale…

Jak to dopadlo? Výkon týmu za měsíc červen nakonec byl 6548 bankovních jednotek. „Odvedli jsme dobrou práci a já i Jitka jsme měly radost, ale cíl nebyl splněn, a tak jsme se začali bavit o organizaci charitativního dnu,“ vypráví Petra.

"No a když lidé psali své návrhy, tak přišly povodně a již nebylo o čem diskutovat. Peníze se vybraly poměrově od těch, co nesplnili. A protože jsme se nemohli stále dohodnout na termínu, který by všem vyhovoval, tak se akce uskutečnila až v září a jen s lidmi, kteří byli ochotní v ten daný termín jet. Peníze jsme nakonec ještě navýšili o 5000 Kč, které dal do banku Marek Dymák, protože nemohl jet a chtěl – byl totiž na kurzu k EFA.

Kam jet pomoci jsme zjistili přes charitativní organizaci ADRA. Byli jsme tam celý den a pomáhali se vším, co bylo potřeba. Ženy hlavně uklízely sklepy, kde bylo ještě hodně bahna. A byla to fakt makačka, hlavně nošení kýblů s bahnem. Také jsme pálily nepotřebné věci a pánové štukovali.

Peníze jsme na konci dne před odjezdem předali hlavní organizátorce, která vše v Hejnici zajišťovala. Měli jsme z toho všichni velice dobrý pocit, a přesto že jsme byli sedření, tak jsme byli šťastní, že jsme mohli pomoci," uzavírá manažerka Petra Marková.

Na fotky z akce se můžete podívat ve fotogalerii.

154

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: