Partners chytali bronz na Turecké riviéře

Lada Kičmerová | 23. 7. 2014 | Vstoupit do diskuze

Turecká riviéra a její hotelové rezorty nabízejí ten pravý odpočinek se vším všudy, od plážových barů až po křišťálovou vodu hotelových bazénů. Právě proto jsou tu Partners rok od roku jako doma.

Středomořská země se pyšní bohatou historií, antickými památkami, nedotčenou přírodou, rozmanitou krajinou, malebnými zátokami a rozlehlými plážemi. Turecká riviéra láká historickými památkami, jako jsou starověká dochovaná sídliště Side, Perge a také amfiteátr v Aspendosu. Archeologičtí nadšenci si tato místa během pobytu nenechali ujít. Nejkrásnějším městečkem Turecké riviéry je Antalya. Tam zavítali účastníci zájezdu dokonce na lodi.  Cestou se mohli pokochat vodopádem Selale a na Sican Islandu využili možnost koupání kolem kotvící lodi. Milovníci adrenalinu se vypravili na řeku Koprucayi vyřádit se na raftech. Kaňon Koprulu nabídl úchvatné scenérie. „Nejrůznější výlety byly zajímavé, ale proto, že jsme cestovali s malým synem, ocenili jsme nejvíce možnosti vyžití právě pro ty nejmenší. Patrik se skvěle u dětského bazénku, na tobogánech v dětském plážovém klubu. Vyhrál si i s ostatními dětmi, které se zájezdu účastnili spolu se svými rodiči. Měli jsme tak možnost konečně si vydechnout,“ pochvaluje si Lucie Drásalová, hypoteční analytička a VIP Consultantka. 

Na fotografie ze Silver Tripu se podívejte v přiložené fotogalerii.

 

 

71

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: