Leaders Club nad bodem mrazu

Lada Kičmerová | 29. 2. 2012 | Vstoupit do diskuze

Letošní zimní Leaders Club, který se konal pod záštitou pojišťovny Allianz v rakouském alpském městečku St. Johann, potvrdil top úroveň prvních Leaders Clubů v roce. Čtyřdenní akce v lyžařském středisku zahrnovala setkání s mimořádnými hosty, adrenalinové zážitky i večerní pohodu v hotelovém wellness.

Význam zimního Leaders Clubu potvrdila již účast top vedení Partners i Allianz. Výherci, kteří se kvalifikovali i s partnery a případně dětmi, mohli hned u první večeře potkat Radima Lukeše, Petra Borkovce s celou rodinou, i generálního ředitele Allianz Jakuba Strnada a další členy vedení Allianz včetně Martina Holuba nebo Libora Nováka.

První zahajovací večer navíc čekalo na více než stovku účastníků překvapení: hostem Leaders Clubu totiž byla olympijská vítězka Kateřina Neumannová, která osobně předala plaketu všem výhercům a pogratulovala jim ke skvělým výsledkům. Katka navíc ve svém proslovu řekla něco, s čím máme v Partners dobrou zkušenost: „Dlouho jsme v soutěžích byla do pátého místa a měla jsem pocit, že být třeba třetí je fajn a byla jsem spokojená. Potom jsem ale vyhrála zlato a zjistila jsem, že být první, nejlepší ze všech, je prostě úplně jiný a úžasný pocit. Přeji vám, ať jste vždycky jedničkou.“

S Katkou Neumannovou mohli zájemci také v pátek a sobotu vyrazit na běžky. K tomu připočtěte večerní sáňkování po osvětlené dráze s několika panáky hruškovice v žaludku, sjezdování ve středisku Alpendorf nebo turnaj v curlingu a je vám jasné, že to byla výborná akce.

Jediné, co oproti pozvánce nesedělo, byl název: neklepali jsme se Pod bodem mrazu, ale naopak v sobotu vylezlo sluníčko a bylo krásných osm stupňů nad nulou, až se organizátoři báli, že roztaje led na curling a soutěž se neuskuteční. To se naštěstí nestalo.

Kandidátem na cenu největšího konzumenta hruškových panáků se stal Mira Rája, který se svou ženou Michaelou vyrazil na Leaders Club bez potomka. A asi nejnapínavějším momentem se stalo finále zápasu v páce, který zorganizoval Robin Šimek. Více ale prozrazovat nebudeme, podívejte se na fotky!

148

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: