Jede se na Havaj!

Lada Kičmerová | 19. 1. 2014 | Vstoupit do diskuze

Nejrůstovější manažeři a ředitelé Partners v období od ledna do srpna 2014 si vychutnají zlaté pláže, zelené pralesy a soptící vulkány havajských ostrovů. Nastartujte svůj byznys už dnes a pojeďte s námi!

Ne náhodou se říká: „To je Havaj, pánové!“ Ostrovy v tichém oceánu, kterým se také přezdívá „Aloha state“ podle známého oslovení při setkání i loučení, nabízí mnohem více než jen luxusní resorty a zlaté pláže s palmami. Havajské ostrovy Maui a především Big Island jsou také místem sopečné aktivity, kde můžete pozorovat doutnající sopky, rozlitou lávu i vyhaslé sopečné krátery v červené „měsíční“ krajině. Havaji nechybí ani zelené hory a pralesy, obrovské želvy a samozřejmě surfaři.

Nejvlhčí místo na světě na ostrově Kauai

Nejvlhčí místo na světě na ostrově Kauai

Právě na božskou Havaj se vydá 40 nejlepších v Partners se svými životními partnery zkraje roku 2015, a to za růsty a výsledky v období leden až srpen 2014. Co jste zaspali v unaveném roce 2013, můžete pořádně dohnat právě v prvních měsících nového roku, takže hurá do toho!

Nový koncept tripu si klade za cíl oživit motivační cesty, jak je znáte, nabídnout opravdu luxusní destinaci za perfektní výsledky těm, kteří máknou i ve slabých prvních a letních měsících roku a dosáhnout zajímavého růstu!

Na trip se může těšit 40 osobností se svými životními partnery v tomto složení:

M1

M2

M3

D1

D2

D3

12

9

6

5

2

6

 Luxusní resort na ostrově Maui

Luxusní resort na ostrově Maui

Chcete vyhrát cestu na Havaj? Potom musíte splnit kritérium růstu a proplacenosti. Růst u M1 musí dosáhnout 50 %, u M2 35 %, u M3 22 % a 12 % u D. Manažerská pozice se bude určovat výhradně dle stavu k 1. 1. 2014. Paralelní struktury pro M2 a výše jsou určeny již na začátku období - za paralelní struktury budou považovány ty struktury, které vedle sebe strávily celý předchozí rok. Také se, stejně jako u akciového programu, odečtou ty předem určené případy podle získatelského stromu, které jsou dlouhodobě vedle sebe.

Od Waikiki po Mauna Kea

Každý už asi slyšel o slavné pláži Waikiki u hlavního města Honolulu nebo o základně amerického vojenského loďstva Pearl Harbor. Na sousedním ostrově Kauai zase objevíte nejvlhčí místo na světě u hory Waialeale, kde spadne každý rok neuvěřitelných 12 metrů srážek. Paradoxně hned kousek vedle je vyprahlý kaňon Waimea, který si nezadá ani se slavným americkým Grand kaňonem.

Kaňon Waimea

Kaňon Waimea

Největší ostrov Hawaii, přezdívaný nenápaditě Big Island (Velký ostrov) se zase může pochlubit sopkami Mauna Kea a Mauna Loa. Se svým úpatím, které spočívá na mořském dnu 5500 m pod hladinou moře, je Mauna Kea nejvyšší horou světa; výškový rozdíl mezi základnou a vrcholem je větší než výška Mount Everestu nad mořskou hladinou.

Samozřejmě každý havajský ostrov se může pochlubit stovkami písčitých pláží s palmami, obřími vlnami ideálními pro fandy surfu a luxusními hotelovými resorty s koktejly a bazénovými bary. Prostě Havaj!

Takže těšíme se na vaše výsledky a pojeďte s námi!

92

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: