Startuje 8. ročník přípravného kurzu EFA

Partners | 10. 5. 2018 | Vstoupit do diskuze

Partners akademie již po osmé pořádá vzdělávací přípravný kurz pro získání prestižního mezinárodního certifikátu EFA (European Financial Advisor). Startuje 8. června 2018 v Praze a počet účastníků je omezený. Tak neváhejte s přihlášením!

Startuje 8. ročník přípravného kurzu EFA

Certifikát EFA představuje prestižní evropský certi­fikát v oblasti finančního poradenství a plánování, jehož získání je v našem oboru zárukou kompetencí na vysoké úrovni.

„Získání EFy je nejenom prestižní, ale i nároč­né. Proto Partners akademie pořádá intenzivní 9měsíční kurz, jehož cílem je připravit uchazeče na certi­fikační zkoušku. Tento kurz je akreditován u EFPA Česká republika a je unikátní nejenom lektorským obsazením, ale i provázaností teorie a praxe a rovněž výukovými prostředky. Na kurz dále navazuje intenzivní víkendové soustředění, které je zaměřeno na problematické a náročné části kurzu s cílem maximál­ně připravit posluchače na certifikační zkoušku,“ říká Karolína Sládková z oddělení HR a vzdělávání Partners.

Přihlášky se podávají do 30. května 2018 prostřednictvím webových stránek kurzu www.efa.partners.cz, kde naleznete i další informace o kurzu a o certifikátu EFA.

Pro poradce Partners jsou domluveny zvýhodněné podmínky. Celková výše kurzovného je 75 000 Kč + DPH (po slevě 14 000 Kč) s možností 10 měsíčních splátek ve výši 7500 Kč. Navíc, pokud máte historický výkon min. 20 000 BJ, jste členem Professional Clubu a přihlásíte se nejpozději do 30. 4. 2018, bude pro vás výsledná cena celoročního kurzu pouze ve výši 32 000 Kč.

Vy a přípravný kurz EFA

„Díky přípravnému kurzu jsem si výrazně prohloubil znalosti potřebné pro práci finančního poradce. Mile mě překvapil důraz na propojení praxe s teorií a podrobnost jednotlivých modulů. Také jsem zjistil, že se mám stále co učit. Získané znalosti používám prakticky každý den, a to jak při práci s klientem, tak při jednání s lidmi v týmu. Určitě to stojí za to!“

Ing. Lukáš Urbánek, EFA

„Před zahájením přípravného kurzu jsem byl sebejistý, že se svou praxí a znalostmi jsem schopný uspět u certifikační zkoušky EFA i bez tohoto přípravného kurzu. Bylo mi líto těch peněz, které jsem za něj vydal. Nicméně dnes vím, že bez kurzu bych byl u zkoušky naprosto zbytečný a má ješitnost by dostala na frak. Kurz mi tedy dal vše, co jsem k získání certifikátu EFA potřeboval.“

Václav Valášek, EFA

„V červnu minulého roku jsem si zkusil, jaké to je vrátit se opět do ‚školních‘ lavic. Každý druhý pátek jsem od rána do večera trávil v Praze s počítačem, sešity, pastelkami, prezentacemi a vzorečky. Byla to spousta informací, vzorečků, pojmů, pravidel a také mnoho úhlů pohledu, které se nám za tu dobu postupně podařilo natlačit do hlavy, a to hlavně pod trpělivou taktovkou Martina Širůčka. A co je na studiu nejlepší? Byl to rok, kdy jsem poznal partu super lidí a profíků z oboru, se kterými se dál budeme potkávat na konferencích a dalším vzdělávání. Protože touto zkouškou to teprve začíná. Díky celému týmu lektorů, že jsem si touto cestou mohl rozšířit svou odbornost! A teď opět do práce!“

Ing. Jiří Kameník, EFA

Vladimír Weiss (VIP CO): EFA vás na první pohled odliší

weiss

„Profesi finančního poradce vnímám především jako kvalitní službu. A pokud chci poskytovat kvalitní službu, tak na sobě musím neustále pracovat. A právě v certifikátu EFA vidím další stupeň profesionalizace. Přestože certifikát zatím není známý u široké veřejnosti, mohu se na první pohled odlišit od ostatních.

V ČR je spousta finančních poradců. Bohužel velice málo z nich skutečně působí jako finanční poradce v pravém slova smyslu. Navíc není nikde legislativně ukotveno, kdo si může říkat finanční poradce a kdo ne. Tento nedostatek svým způsobem řeší certifikát EFA. Držitel certifikátu musel prokázat pokročilé znalosti, dovednosti ze světa financí a zavázal se dodržovat etický kodex. A právě díky pokročilým znalostem a dovednostem roste poradci přirozeným způsobem sebedůvěra při jednání s klienty, roste renomé v jeho okolí a má lepší výchozí pozici pro práci s bonitní a afluentní klientelou.

Jsem přesvědčen, že certifikát EFA je vynikajícím nástrojem pro navrácení profese finančního poradenství na úroveň, která jí náleží. Pokud někdo vidí svoji budoucnost ve finančním plánování a poradenství, respektive pokud se chce dlouhodobě věnovat profesi finančního poradce, získání certifikátu EFA by mělo být samozřejmostí.“

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: