Vzdělání Start up pro nováčky znovu v září

Partners | 30. 8. 2010 | Vstoupit do diskuze

Speciální zaškolení do chodu společnosti Partners startuje 2. září v hotelu STEP v Praze. Nováčci se mohou přihlašovat na seminář centrály, který jim pomůže zorientovat se v administrativě, IT, HR otázkách i benefitech.

Vedra jsou pryč, blíží se konec prázdnin – a to je pro všechnyobchodníky očekávané startovací období pro „podzimní žně“ – tedynejen práci s klienty, ale také nábory a zaškolování novýchspolupracovníků. Je to také ten správný čas vyslat své nováčky naškolení Start up Orientace, které centrála obnovuje pražským seminářemv hotelu STEP 2.září.

Co novým spolupracovníkům školení přinese?

Smyslem školení je umožnit vedoucím, aby se věnovali obchodnímu vedenía rozvoji nováčků, zatímco centrála převezme jejich proškolenív administrativních záležitostech.

Cílem školení je seznámit nové spolupracovníky s organizačnístrukturou a se základními procesy zázemí Partners, aby dokázali efektivněvyužívat všech podpůrných nástrojů, které jsou jim k dispozici.Školení Start up Orientace je určeno pro nováčky, kteří začínajíspolupráci s Partners a potřebují pomoci s orientací v pravidlech avnitřních předpisech Partners.

Manažerům školení Start up orientace šetří čas, dotazy a přešlapynových spolupracovníků. Náplní školení je totiž prezentace jednotlivýchoddělení centrály, od HR až po obchodní oddělení a IT, takže nováčcise budou umět orientovat v základní administrativě spojené se startemv Partners, ale i v benefitech a informačních zdrojích, které majík dispozici.

Přihlášení v Manažerovi seminářů

Na Start up se mohou noví spolupracovníci, kteří úspěšně prošlisupervizí, přihlašovat v Manažerovi seminářů. Školení je vypisovanévždy v Praze a Brně jednou za měsíc a jeho kapacita je 200 míst.Podrobnější informace naleznete v dokumentu, který je umístěnv Prometeovi – Akademie Finančního vzdělávání.

73

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: