Start up Orientace pro nováčky se rozjel

Lada Kičmerová | 16. 4. 2010 | Vstoupit do diskuze

První školení Start up orientace v pražském hotelu STEP zahájil ředitel centrály Martin Vícha. Vyjádřil své přesvědčení, že zavedením tohoto orientačního školení budou mít noví poradci Partners podstatně snazší a hladší první měsíce spolupráce. Jejich vedoucím Start-up zároveň ušetří čas na jiná školení a tréninky.

Na školení se nováčci dozvědí všechny základní podstatné informace od jednotlivých oddělení centrály, které jim mají pomoci s nutnou administrativou i rychlým a bezchybným předáváním smluv centrále.

V dopoledním bloku prvního školení přednesla nejprve Světlana Jarabová základní principy registrací u ČNB a další záležitosti z oblasti HR, jako je například postup v kariérovém plánu a povolené metody náboru nových spolupracovníků. Na ni navázal David Pokorný z marketingu s informacemi o reklamě, webech, infolince i mobilních tarifech.

Součástí dopoledního bloku bylo ještě školení Vlaďky Cisarzové, vedoucí obchodního oddělení, která představila portfolio obchodních partnerů, proces zařazení nového produktu do nabídky Partners i jednotlivé výbory a členy analytického oddělení. Vít Mikolášek uzavřel před oběhem školení výkladem právního oddělení, právním minimem povinností poradců, a vysvětlením základních pojmů spojených s investicemi, pojištěním, praním špinavých peněz a nejdůležitějšími zákony.

Po obědě Back office i Partners banka

Odpolední blok patří úseku Operations a Partners bankovním službám. Pod pojmem Operation se skrývá fungování Back office, zpracování smluvní dokumentace, provizí a reklamací, ale patří sem i IT oddělení a využívání FiPu, a také oddělení logistiky a principy využívání externí zasílací služby. U řečnického pultu se vystřídali Petra Meišnerová a Standa Uchytil.

Finále bylo ve znamení přednášky Dagmar Prajzlerové na téma Partners bankovních služeb.

Školení Start up Orientace je povinné pro každého nováčka, který prošel supervizí po 1. březnu 2010. Školení musí nový spolupracovník absolvovat do tří měsíců po složení supervize. Podle prvních reakcí vedoucích je náplň školení natolik komplexní, že jeho absolvování by přišlo vhod i některým konzultantům, kteří jsou u Partners již pár měsíců. Pokud bude kapacita školení stačit, pak to samozřejmě není problém.

Prezentace školitelů si mohou absolventi připomenout ve složce Start up Orientace v adresáři Akademie finančního vzdělávání (Dokumenty v Prometeovi). Příští Start up se koná 26. dubna v brněnském hotelu Continental.

81

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: